بندرعباس – مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ۲۴ واحد صنایع تبدیلی و غذایی طی یک سال اخیر در استان هرمزگان به بهره برداری رسیده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مجید کمالی، از بهرهبرداری ۲۴ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: این واحدها با هدف جذب و فرآوری محصولات کشاورزی استان در زیربخشهای مختلف صنایع شیلاتی، تولید خوراک دام و طیور و آبزیان، بستهبندی محصولات زراعی و باغی و صنایع فرآوری محصولات کشاورزی به بهرهبرداری رسیدهاند.
به گفته کمالی، این ۲۴ واحد شامل ۱۰ واحد بستهبندی محصولات زراعی و باغی با ظرفیت جذب ۸۲ هزار تن، ۹ واحد صنایع شیلاتی با ظرفیت جذب ۶۰ هزار تن، ۲ واحد تولید خوراک دام و طیور و آبزیان با ظرفیت جذب ۲۰ هزار تن و ۳ واحد صنایع فرآوری محصولات کشاورزی با ظرفیت جذب ۳ هزار تن است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: با بهرهبرداری از این واحدها، ظرفیت ذخیرهسازی در سردخانههای مستقر در صنایع تبدیلی استان به ۱۴۰ هزار تن افزایش یافت، چرا که این ۲۴ واحد دارای ظرفیت ذخیرهسازی ۱۰ هزار تن محصول در سردخانه هستند.
این مقام مسئول همچنین اظهار داشت که با افزایش این واحدها، در مجموع ۲۳۲ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت جذب ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن ماده خام کشاورزی و اشتغال مستقیم ۶ هزار و ۴۱۰ نفر در استان هرمزگان در حال فعالیت هستند.
کمالی بهرهبرداری از این واحدهای جدید را گامی مهم در جهت توسعه صنایع تبدیلی و غذایی، ایجاد اشتغال و افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی در استان هرمزگان به شمار میآورد و گفت: این اقدام همچنین میتواند نقش مؤثری در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و تنظیم بازار این محصولات ایفا کند.