دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴ | Monday, 12 May , 2025
پ
  • شناسه : 106724
  • 24 فروردین 1404 - 13:40
  • 10 بازدید
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :

در صحن شورای شهر چه گذشت؟/از قفل زودهنگام بر پروژه تازه افتتاح شده تا هشدار کم آبی

در صحن شورای شهر چه گذشت؟/از قفل زودهنگام بر پروژه تازه افتتاح شده تا هشدار کم آبی
در صحن شورای شهر چه گذشت؟/از قفل زودهنگام بر پروژه تازه افتتاح شده تا هشدار کم آبی

مهدی چمران در حاشیه سیصد و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز گزارش رئیس ستاد معاینه فنی در شورا ارائه خواهد شد، اظهار کرد: برنامه‌های خوبی در این ستاد تنظیم شده که مقرر شد گزارش آن در صحن ارائه شود. وی افزود: تشویق کسانی که پرداخت مطالبات شهرداری […]

مهدی چمران در حاشیه سیصد و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز گزارش رئیس ستاد معاینه فنی در شورا ارائه خواهد شد، اظهار کرد: برنامه‌های خوبی در این ستاد تنظیم شده که مقرر شد گزارش آن در صحن ارائه شود.

وی افزود: تشویق کسانی که پرداخت مطالبات شهرداری را پیش از رسیدن به ایام پایانی سال انجام می‌دهند، در این جلسه مطرح می‌شود. میزان پرداختی‌ها در ۱۰ روز پایانی اسفند معمولا دو برابر پرداختی ماه قبل است. تخفیف ۲۰ درصدی برای کسانی که مطالبات را زودتر می‌پردازند، پیش بینی شده که حتی تا ۳۰ درصد نیز پیش‌بینی شده است. کسانی که در ایام پایانی سال مطالبات را می‌پردازند از تشویق کمتری برخوردار خواهند شد.

چمران در رابطه با اثرگذاری معاینه فنی بر کاهش آلودگی هوا هم خاطرنشان کرد: با تنظیم وقت قبلی در سامانه معاینه فنی صف‌های طولانی یا از بین رفته یا بسیار کاهش یافته است. البته همکاری پلیس راهنمایی در این زمینه ضروری است که قوانین را اجرایی کند. 

وی افزود: قانونی که در کشور قابل هضم نیست این است که متاسفانه معاینه فنی شهرهای اطراف تهران در حد تهران نیست اما برگه تاییدش قابل قبول است و افراد در شهرهای دور و نزدیک معاینه فنی می‌گیرند و در تهران تردد می‌کنند، در حالی که اتومبیل آنها از شرایط خوبی برخوردار نیست. پلیس خودروهای دودزا را چه معاینه فنی داشته باشند چه نه، توقیف می‌کند. ما به سمتی می‌رویم که کسانی که در تهران تردد دائمی دارند تنها از مراکز پایتخت معاینه فنی بگیرند.

چمران همچنین تصریح کرد: موضوع طرح ترافیک خودروهای دارای پلاک شهرستان در محدوده مرکزی شهر مطرح شد که با حواشی هم همراه بود. این موضوع در کش و قوس هیئت حل اختلاف قرار گرفته و ما توضیح می‌دهیم که برداشت نامناسب شده است. اتومبیل‌هایی که در تهران تردد می‌کنند باید معاینه فنی بهتری داشته باشند چون با آلودگی هوای بیشتری مواجه هستیم.

وی در ادامه یادآور شد: پلیس راهنمایی هرکسی را که معاینه فنی نداشته باشد باید مورد برخورد قرار دهد و در تهران باید سخت‌گیری‌ها بیشتر باشد.

چمران گفت: تعداد زیادی از دوربین‌ها تعمیر و تعویض شده و شرایط قبل را ندارد اما ما تاکید داریم که استفاده بهتر و بیشتری صورت بگیرد تا تصاویر ثبت شده دقیق‌تری داشته باشیم.

چمران همچنین در صحن شورا با بیان اینکه کسانی که به مذاکرات چشم بسته اند باید از خواب بیدار شوند، اظهار کرد: ما باید به ظرفیت خود تکیه کنیم. چرا نمی خواهیم بپذیریم که می توانیم در بسیاری از صنایع امید زیادی داشته باشیم؛ چراکه در برخی صنایع ما جزء ۱۰ کشور اول دنیا هستیم.

در ادامه رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه ۸ درصد آب کشور در بخش شرب و بهداشتی، ۲ درصد در حوزه صنعت و نزدیک به ۹۰ درصد در حوزه کشاورزی مصرف می شود، گفت: به سند ملی آب نیاز داریم که وظایف دستگاه‌ها در آن مشخص باشد.

مهدی پیرهادی با بیان اینکه چند ماه بیشتر تا وضعیت بحرانی آب در تابستان فاصله نداریم، اظهار کرد: باید تذکرات لازم را در این خصوص بدهیم که مسئولان مربوطه به موضوع توجه کنند تا به جیره بندی آب در تابستان نرسیم.

وی افزود: روند کاهشی آب در دهه های اخیر مشخص است اما اینکه در ایام محدودی به صورت بحرانی به موضوع می پردازند، جای تعجب دارد. ما بعد از اینکه دیدیم بسیاری گفتند از وضعیت بحرانی خبر ندارند، نامه ای را با امضای رئیس شورا به رؤسای سه قوه و شورای امنیت ملی کشور، وزارت اطلاعات، قرارگاه ثارالله و استانداری تهران ارسال کردیم که رئیس جمهور با حضور در استانداری در این خصوص موضع جدی گرفت.

پیرهادی با بیان اینکه برگزاری این جلسه در روزهای پایانی سال باعث شد که چندان به آن پرداخته نشود، خاطرنشان کرد: موضوع کمبود آب فارغ از اینکه شهروندان را دچار سختی و مشکل می کند با مسئله عدم فکر برای استفاده از منابع نیز دست و پنجه نرم می کند.

وی افزود: هشت درصد آب کشور در بخش شرب و بهداشتی، ۲ درصد در حوزه صنعت و نزدیک به ۹۰ درصد در حوزه کشاورزی مصرف می شود. سیستم آب در کشور ارتباطی با هم دارند؛ لذا به سند ملی آب نیاز داریم که وظایف دستگاه ها در آن مشخص باشد اما این موضوع را نمی بینیم.

پیرهادی با بیان اینکه ما در شورا و شهرداری که باید درگیر موضوع باشیم، آنچنان که باید درگیر نیستیم، تصریح کرد: حفر چاه های متعدد با اینکه استانداردهایی دارد، کیفیت آب را کاهش می دهد با اینکه کیفیت آب تهران استاندارد است.

وی اعلام کرد: رئیس شورای شهر تهران در یک سال و نیم اخیر از حفر چاه های جدید جلوگیری کرد اما دیدیم که به جای تهران در اطراف آن نسبت به حفر چاه اقدام شد. با این شرایط به فرونشست برخورد می کنیم؛ کما اینکه ۳۰ سانتی متر فرونشست را در اطراف پایتخت شاهد بودیم و عمق آن به تدریج افزایش خواهد یافت و دیگر منابع را هم با مشکل مواجه می کند.

پیرهادی ابراز امیدواری کرد که نخبگان در این خصوص برنامه ریزی دقیقی انجام دهند.

در این جلسه خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران گفت: مرحوم ظلی ۱۲ فروردین ماه جان خود را از دست داد و با مشورت خانواده قرار شد که پس از تعطیلات، خاکسپاری انجام شود.

حبیب کاشانی هم  با بیان اینکه مرحوم فرامرز ظلی در قطعه نام آوران بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد، اظهار کرد: بنده سعی داشتم در مراسم ختم این مرحوم توضیحاتی را در مورد خاکسپاری ایشان بدهم اما فرصتی ایجاد نشد.

وی افزود: جواز دفن را یا بیمارستان و یا پزشک حاضر بر بالین فرد فوتی صادر می کند. مرحوم ظلی ۱۲ فروردین ماه جان خود را از دست داد و با مشورت خانواده قرار شد که پس از تعطیلات، خاکسپاری انجام شود. روز شنبه بعد از تعطیلات عید با بنده تماس گرفتند و گفتند که چون آیین نامه برای دفن مشاهیر در قطعه نام آوران وجود دارد، مدارک تحویل داده شود.

کاشانی با بیان اینکه مدارک یکشنبه به شورا ارائه شد و در روز یکشنبه موافقت شورا را اعلام کردیم، گفت: اینکه بگوییم شورا باعث شده که متوفی پنج روز روی زمین بماند، درست نبوده و دوستان می توانند شهادت بدهند.

وی تأکید کرد: آقای دادکان گلایه های تندی در این خصوص داشت. ما احساس کردیم که عده ای اخبار را به صورت ناقص به ایشان اعلام می کنند. چون ایشان استاد بنده بوده بنده حتی حق اعتراض به این موضوع را نیز ندارم اما به هیچ عنوان چنین نبوده است.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مدیران ورزشی از دوره اول در شورا حضور داشتند، تصریح کرد: جمله آقای دادکان به حدی عام است که همه را مورد اتهام قرار می دهد. اگر دوستان آقای دادکان مدارکی دارند که کسی چیزی را به ناحق به دست آورده، باید به قوه قضاییه اطلاع دهد. اینکه آقای چمران مجوزهای میلیاردی به برخی داده، درست نیست. اگر مستندی وجود دارد باید به مراجع قضایی معرفی شوند، نه اینکه به همه افراد اتهام زده شود.

وی افزود: کسانی که این موضوع را می خوانند، تصور می کنند که آقای چمران در شورا رشوه می گیرد و مجوز می دهد، در حالی که چیزی جز تهمت نیست. ما هم مخالف رانت هستیم و اگر کسی اطلاعاتی دارد می تواند به مراجع قضایی اطلاع دهد که با او برخورد شود.

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران هم در ادامه با بیان اینکه ما به همه اساتید دانشگاه و ورزشکاران ارادت داریم، اظهار کرد: مسئله خاکسپاری مشاهیری که وفات کردند، بدین ترتیب است که به محض اینکه نامه آنها ارسال شده و یا حتی گاهی اوقات در روزهای تعطیل تلفنی در خصوص این موضوع اطلاع داده اند و عناوین آنها را تأیید کردند، انجام شده و مدارک تمام این افراد در بایگانی شورا موجود است.

وی افزود: در این چند روز تعطیل خاکسپاری را به تعویق انداختند که مردم حضور داشته باشند اما موضوع را به گردن بنده انداختند. آقای استاد از اینکه موضوع را به گردن بنده انداختید، چه سودی می برید؟ گره زدن این موضوع به رانت و مجوز درست نیست. شورا مجوزی نمی دهد و مجوزها برای کارهای اجرایی است. اگر هم مجوز خلاف قانون صادر شده، اطلاع دهند.

چمران گفت: بنده مجدداً آیین نامه دفن مشاهیر در قطعه نام آوران را به وزارت علوم، وزارت ورزش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال و خواهش کردم که افراد را با شرایط ویژه درج شده آیین نامه معرفی کنند. حد و مرز این قطعه مشخص است و افراد بر اساس قانون در این قطعه دفن می شوند. در مواردی حتی برخورد نرم تری داشتیم که افراد بیشتری در این قطعه دفن شوند. همکاری صمیمانه ای در این مسیر صورت می گیرد و قبل از دریافت نامه، دستور اجرا صادر می شود و اینکه آقایی چنین گلایه می کند، بی انصافی مطلق است.

ناصر امانی نیز با اشاره به وضعیت محله درکه، اظهار کرد: بنده مشکلات این محله را در سال ۱۴۰۲ اعلام کردم و دیگر اعضا نیز از این محله بازدید کردند و مشکلات آن را پیگیری می کنند.

وی افزود: محله درکه مقصد تفریحی و گردشگری است اما مشکلات زیرساختی دارد که یکی از مهمترین آنها، شبکه معابر است و باعث شده مشکلات ترافیکی ایجاد کند. از سویی دیگر با کسری پارکینگ مواجه هستیم که عمدتاً این مشکلات با شبکه معابر مرتبط است.

امانی با بیان اینکه شهرداری خوشبختانه در چهار سال گذشته در برخی محلاتی که با بن بست توسعه ای مواجه شده بودند، طرح های موضعی را بازنگری کرد، یادآور شد: طرح اسلام آباد ابلاغ شد و شهرداری طرح محله درکه را با تهیه پیوست ترافیکی در کمیسیون ماده پنج به تصویب رسانده اما از نیمه دوم سال قبل که به کمیسیون رفته، ابلاغ آن با تأخیر مواجه است.

وی ادامه داد: گویا دو نفر از معاونین وزرا زیر امضای خود نوشته اند که باید طرح به شورای عالی معماری و شهرسازی برود؛ با اینکه طرح موضعی باید در کمیسیون ماده پنج تصویب شود. این از اختیارات کمیسیون ماده پنج است و نیازی به مصوبه شورای عالی ندارد. خواهش بنده این است که شهرداری این طرح را همچون سایر طرح های موضعی ابلاغ کند تا در این دوره اجرایی شود.

امانی با بیان اینکه ملکی در ورودی میدان درکه وجود دارد که اگر تملک و تخریب شود، گره ترافیکی ورودی میدان را باز می کند، گفت: شهرداری نیز پیگیری و با مالک توافق کرد اما در پیچ و خم اداری بین معاونت مالی، خزانه داری و سازمان املاک باقی مانده است. ما ۲ هزار میلیارد تومان برای تملک چنین املاکی جهت رفع گره های ترافیکی تصویب کردیم اما برای این ملک که رقم ناچیزی هم دارد، هنوز نتیجه ای را شاهد نیستیم.

علیرضا نادعلی هم در تذکری با بیان اینکه روز پنج شنبه عملیات پردیس تئاتر بوستان هنرمندان آغاز شد، اظهار کرد: در شمال بوستان هنرمندان در منطقه ۶ تماشاخانه ایرانشهر را داریم که متعلق به سازمان فرهنگی و هنری است و رایزنی بسیاری توسط شهردار تهران با ارتش انجام شد و به دنبال آن ۶ هزار مترمربع در اختیار شهرداری منطقه ۶ قرار گرفت که مجموعه های نمایشی را به فضای موجود الحاق کند.

وی افزود: این ۶ هزار مترمربع به مجموعه های سازمان فرهنگی و هنری می افزاید و ۲ هزار صندلی نیز به ظرفیت هنرهای نمایشی تهران اضافه می شود.

نادعلی با بیان اینکه چندی پیش هنرمندان خواستار گسترش فضای تماشاخانه ایرانشهر از شهردار شده بودند، گفت: این اتفاق خوبی بود که بر اساس پیش بینی ها می تواند تا ۶ ماه آینده در اختیار شهروندان قرار بگیرد که جای تقدیر از سازمان فرهنگی و هنری و شهرداری منطقه ۶ و همچنین ارتش جمهوری اسلامی دارد.

میثم مظفر، عضو شورای اسلامی شهر تهران، هم از افتتاح شتاب‌زده زیرگذر ک

گلوبندک انتقاد کرد و تأکید کرد که پروژه باید پس از تکمیل تمامی جزئیات، از جمله نصب پله‌های برقی، افتتاح می‌شد تا شهروندان بتوانند به‌طور کامل از آن بهره‌برداری کنند.

میثم مظفر، عضو شورای اسلامی شهر تهران، با انتقاد از افتتاح زودهنگام زیرگذر گلوبندک، گفت: «زیرگذر جدید که دیروز افتتاح شد، به لحاظ معماری و طراحی به‌ویژه در بخش‌های سنتی و سالن بزرگ خود، زیبا و فاخر است. اما افتتاح عجولانه آن بدون تکمیل تمام جزئیات، مغایر با فلسفه طراحی این پروژه است.»

مظفر ادامه داد: «یکی از مشکلات اصلی این پروژه، وجود ۷۰ پله در ورودی شرقی زیرگذر است که به‌منظور رسیدن به تراز زیرسطحی تعبیه شده است. از سوی دیگر، در کنار این پله‌ها، فضای خالی برای نصب پله‌های برقی وجود دارد که متاسفانه هنوز اجرایی نشده است. این مسأله باعث می‌شود که شهروندان، به‌ویژه افراد کم‌توان جسمی، انگیزه‌ای برای استفاده از این زیرگذر نداشته باشند.»

وی افزود: «صبح روز بعد از افتتاح، من به‌طور عمدی بازدیدی از پروژه داشتم و با دیدن وضعیت قفل شده و مشکلاتی که در زیرگذر وجود داشت، احساس کردم که این افتتاح شتاب‌زده به اعتبار شهرداری آسیب زده است. پروژه‌هایی که با عجله افتتاح می‌شوند، اثرگذاری خود را از دست می‌دهند.»

مظفر همچنین به نواقص دیگری در پروژه اشاره کرد و گفت: «در ایستگاه زیرگذر مشکلاتی نظیر خاموش و روشن شدن نادرست چراغ‌ها، رنگ‌آمیزی نامناسب ورودی‌ها، و تابلوهای تبلیغاتی شکسته وجود دارد که باید هرچه سریع‌تر برطرف شود. این نواقص با معماری فاخر پروژه مغایرت دارند.»

 

 

 

هشدار مهم عضو شورای شهر تهران؛شهرداری می خواهد چک سفید امضا بگیرد 22 اردیبهشت 1404

هشدار مهم عضو شورای شهر تهران؛شهرداری می خواهد چک سفید امضا بگیرد

به گزارش اکوایران،در جریان سیصد و بیست و چهارمین جلسه شورا، لایحه «چگونگی سرمایه گذاری برای تولید در کلیه حوزه‌های شهری» مورد بررسی اعضاء قرار گرفت. محمد آخوندی، در توضیح لایحه فوق گفت: آنچه در لایحه ارائه شده کلی است و نیاز به بررسی بلندمدت دارد اما پس از بررسی‌ها و مشورت‌های انجام شده، رأی […]

روایت یک روز پرحاشیه درشورا؛ از نام‌گذاری ایالت‌های آمریکا به نام شهدای ایرانی تا  ماجرای بی پایان صندلی‌ها 22 اردیبهشت 1404

روایت یک روز پرحاشیه درشورا؛ از نام‌گذاری ایالت‌های آمریکا به نام شهدای ایرانی تا ماجرای بی پایان صندلی‌ها

به گزارش اکوایران،مهدی چمران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران در مورد علت حریق یک هتل در تهران با بیان اینکه باید بررسی دقیقی صورت بگیرد که بدانیم آتش‌سوزی به چه علتی رخ داده است گفت:  اما به هر شکل رعایت ایمنی در چنین اماکنی که مراجعه به آنها […]

وام ودیعه مسکن؛ مجردها مشمول تسهیلات با شرایط خاص 21 اردیبهشت 1404

وام ودیعه مسکن؛ مجردها مشمول تسهیلات با شرایط خاص

به گزارش اکوایران، طبق مصوبات جدید قانون جهش تولید مسکن، وام ودیعه مسکن در تهران و دیگر شهرها به ترتیب با سقف‌های ۲۷۵ میلیون تومان در تهران، ۲۱۰ میلیون تومان در مراکز استان‌ها و ۱۴۰ میلیون تومان در سایر شهرها به مستأجران پرداخت می‌شود. این وام با هدف تسهیل شرایط اجاره‌بها به‌ویژه در کلان‌شهرها و […]

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

عکس‌های حمیدرضا آذرنگ از بوموسی به نمایش درمی‌آید 22 اردیبهشت 1404

عکس‌های حمیدرضا آذرنگ از بوموسی به نمایش درمی‌آید

گالری کارشیو این هفته میزبان نمایشگاهی از عکس‌های حمیدرضا آذرنگ از جزیره ابوموسی می‌شود.

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد 22 اردیبهشت 1404

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد

پوستر فیلم سینمایی «بی سروصدا» در آستانه اکران عمومی در سینماهای سراسر کشور منتشر شد.

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند 21 اردیبهشت 1404

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

هیئت انتخابی متشکل از ۱۵ هنرمند فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به نخستین جشنواره ملی فیلم فضای باز را انتخاب و اعلام کردند.

زخم‌های هورالعظیم در قاب مستند روایت می‌شود 21 اردیبهشت 1404

زخم‌های هورالعظیم در قاب مستند روایت می‌شود

مستند «هورالعظیم» به کارگردانی مهدی افشارنیک با روایت محمد درویش درحال ساخت است.

پیام معاون هنری به دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی 21 اردیبهشت 1404

پیام معاون هنری به دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی

نادره رضایی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت برپایی دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی پیامی منتشر کرد.

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند 20 اردیبهشت 1404

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند

معاون علمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه گفت:کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند، متأسفانه برخی از استان‌های بزرگ هنوز از داشتن چنین کارخانه‌هایی محروم‌اند، در حالی که این مراکز نقشی کلیدی در اتصال صنعت به فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است 20 اردیبهشت 1404

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه با ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی، پنج درصد از تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است، رقمی که با استان تهران با تنها ۲۷۰ هزار هکتار اراضی برابر است و این مقایسه نشان‌دهنده تأثیر بهره‌گیری از روش‌های نوین، سیستم‌های هوشمند و دانش‌بنیان در افزایش بهره‌وری است.

لزوم تحول در زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی 16 اردیبهشت 1404

لزوم تحول در زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی

در نشست زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی، مسئولان پارک علم و فناوری و دانشگاه فردوسی مشهد با انتقاد از محدودیت‌های بوروکراتیک و نابرابری در تخصیص منابع، بر ضرورت حل موانع تجاری‌سازی علم و حمایت واقعی از شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کردند.

14 اردیبهشت 1404

فعالیت ۱۲۴ واحد صنعتی دانش بنیان در قزوین

مدیرکل صمت استان قزوین از ثبت و فعالیت ۱۲۴واحد صنعتی دانش بنیان در راستای افزایش بهره وری در تولید خبرداد.

گوگل در آستانه فروپاشی؟ خطر تجزیه غول فناوری حالا از همیشه جدی‌تر است 09 اردیبهشت 1404

گوگل در آستانه فروپاشی؟ خطر تجزیه غول فناوری حالا از همیشه جدی‌تر است

گوگل پس از شکست در پرونده انحصار تبلیغات، از دوشنبه برای حفظ مرورگر کروم در دادگاه ضدانحصار جستجو مبارزه خواهد کرد.

افزایش ظرفیت سفر به نجف در محرم 20 اردیبهشت 1404

افزایش ظرفیت سفر به نجف در محرم

نجف یکی از شهر‌های مهم عراق است که هر‌ساله مسافران و زائران زیادی به آن سفر می‌کنند. ایرانی‌ها نیز در ایام مختلف سال به این‌شهر سفر می‌کنند. معمولا در ماه‌های محرم و صفر، تعداد مسافرانی که به عراق و نجف سفر می‌کنند، بسیار بیشتر از دیگر روز‌های سال است.

همراه داشتن این وسایل برای سفر حج ممنوع است 16 اردیبهشت 1404

همراه داشتن این وسایل برای سفر حج ممنوع است

زائران بیت الله الحرام باید پیش از سفر حج تمتع مدارک لازم برای سفر را به همراه داشته باشند و از آوردن برخی وسایل و داروهای ممنوعه داخل هواپیما خودداری کنند.

هتل‌های نزدیک به دریاچه وان و نحوه رزرو آن‌ها 16 اردیبهشت 1404

هتل‌های نزدیک به دریاچه وان و نحوه رزرو آن‌ها

دریاچه وان به عنوان بزرگترین دریاچه ترکیه یکی از مقاصد گردشگری جذاب برای توریست‌ها و مسافران خارجی است. بسیاری از گردشگران هنگام سفر به شهر وان می‌خواهند در هتل‌های نزدیک به این دریاچه اقامت داشته باشند تا برای تفریح و گردش در این منطقه راحت رفت‌وآمد کنند. به همین دلیل باید برای رزرو هتل در وان دقت زیادی به خرج داده و تمام موارد را مورد بررسی قرار داد.

تاریخ دقیق ثبت نام اربعین مشخص شد 15 اردیبهشت 1404

تاریخ دقیق ثبت نام اربعین مشخص شد

پورجمشیدیان گفت: موضوع ثبت نام زائران نیز از ابتدای ماه محرم آغاز خواهد شد. بحث بیمه زائران نیز امروز مشخص شد، شرکت بیمه زائران به زودی اعلام خواهد شد. بحث پارکینگ‌ها و چگونگی استقرار خودروها در پارکینگ‌ها نیز مقرر شد.

احتمال سفر بدون ویزا به مصر جدی شد! 15 اردیبهشت 1404

احتمال سفر بدون ویزا به مصر جدی شد!

است. تحقق آن، مستلزم اراده سیاسی قوی در سطح دولت‌های عضو است. از این‌رو، پیشنهاد می‌کنم نشستی اختصاصی میان وزرای گردشگری کشورهای عضو برای پیگیری این موضوع راهبردی برگزار شود.

عبدالقادر امام همچنین با اشاره به ظرفیت‌های مالی و نهادی موجود برای تأسیس صندوق مشترک سرمایه‌گذاری گردشگری، اظهار کرد: دبیرخانه D۸ در حال مذاکره با بانک توسعه اسلامی است و طرح مفهومی این صندوق به معاونت بانک در جده ارائه شده است. انتظار می‌رود کشورهای عضو نیز با مشارکتی فعال، روند نهایی‌سازی و تأسیس این نهاد مالی را تسریع بخشند.

پیام تسلیت معاون دانشجویی وزارت بهداشت برای درگذشت دانشجوی پرستاری 22 اردیبهشت 1404

پیام تسلیت معاون دانشجویی وزارت بهداشت برای درگذشت دانشجوی پرستاری

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به دنبال درگذشت دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پیام تسلیت صادر کرد.

دانشگاه امیرکبیر میزبان اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی 22 اردیبهشت 1404

دانشگاه امیرکبیر میزبان اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی

اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در بخش دختران شهریورماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

مقام معظم رهبری نقشه راه چند قرن حوزه علمیه را ترسیم کردند 22 اردیبهشت 1404

مقام معظم رهبری نقشه راه چند قرن حوزه علمیه را ترسیم کردند

نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: مقام معظم رهبری در منشور ۲۰ صفحه‌ای به حوزه‌های علمیه نقشه راه چند قرن آینده حوزه‌های علمیه را ترسیم کردند.

وزیر علوم درگذشت استاد محمد حسین حشمت‌پور را تسلیت گفت 21 اردیبهشت 1404

وزیر علوم درگذشت استاد محمد حسین حشمت‌پور را تسلیت گفت

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با صدور پیامی درگذشت استاد محمد حسین حشمت‌پور حکیم اندیشمند، مدرس برجسته فلسفه و حکمت حوزه و دانشگاه را تسلیت گفت.

لزوم بهره برداری از ظرفیت مراکز علمی در ارائه راهکارهای مبارزه با فساد 21 اردیبهشت 1404

لزوم بهره برداری از ظرفیت مراکز علمی در ارائه راهکارهای مبارزه با فساد

رئیس دانشگاه امام صادق (ع) گفت: باید از ظرفیت مراکز علمی، نخبگان و اندیشکده ها در ارائه راهکارهای مبارزه با فساد اداری استفاده کرد.