تحول آموزش‌های مهارتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تحول آموزش‌های مهارتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

تحول آموزش‌های مهارتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با همکاری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، با هدف توانمندسازی نیروی انسانی و توسعه مهارت‌های کاربردی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، دکتر محمد علی‌اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و دکتر رضا مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، علی اکبری و  مسرور بر ضرورت ارتقای آموزش‌های مهارتی، طراحی دوره‌های خاص بر اساس نیازهای منطقه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه جامع علمی‌کاربردی برای رشد حرفه‌ای نیروهای مورد نیاز بازار کار در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تأکید کردند.

مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به نقش کلیدی نیروی انسانی متخصص در تحقق توسعه پایدار مناطق آزاد، گفت: مهارت‌افزایی نیروهای انسانی شاغل و ساکنان بومی، از ارکان اصلی توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی پایدار در این مناطق است، در همین راستا ما از هرگونه همکاری در راستای توسعه دانش کاربردی و حرفه‌ای در این مناطق، حمایت می‌کنیم.

علی‌اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز با استقبال از این همکاری و با اشاره به ظرفیت‌های بسیار مناسب این دانشگاه در رفع نیاز مشاغل فعال در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به نیروهای انسانی ماهر و متخصص، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی‌کاربردی آماده است با ارائه آموزش‌های هدفمند متناسب با ظرفیت‌های مورد نیاز مناطق آزاد، نقش مؤثری در توانمندسازی نیروی انسانی ایفا کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مأموریت اصلی این دانشگاه را تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد متناسب با نیاز بازار کار کشور عنوان کرد.

علی اکبری با تشریح ماهیت و مختصات آموزش‌های شغل محور، بر مزیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی نظیر آموزش در محیط کار واقعی و راه‌اندازی رشته‌های جدید متناسب با نیاز روز بازار کار و تحولات فناوری در کوتاه‌ترین زمان ممکن، تأکید کرد.

گفتنی است در پایان این نشست، مقرر شد کارگروه مشترکی از دو مجموعه با محوریت تدوین برنامه‌های درسی، نقشه راه همکاری‌ها و اجرای پایلوت دوره‌های مهارتی در برخی مناطق آزاد، تشکیل شود.