تدریس در دانشگاه علمی کاربردی تنها با دریافت کد مدرسی امکان‌پذیر است
تدریس در دانشگاه علمی کاربردی تنها با دریافت کد مدرسی امکان‌پذیر است

رئیس دانشگاه علمی کاربردی اعلام کرد: تنها افرادی که دارای کد مدرسی باشند، مجاز به تدریس در کلاس‌ هستند. اعضای هیئت علمی نیز در صورت تمایل می‌توانند با طی فرآیند مشخص، این کد را دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، به مناسبت دهه سرآمدی آموزش و گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری، نشست هم اندیشی مدرسان باحضور دکتر محمد علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، رئیس واحد استانی، روسای مراکز آموزشی و مدرسان مراکز آموزش علمی کاربردی تهران غرب در سالن همایش مرکز آموزش علمی کاربردی علامه طبرسی برگزار شد.

در این مراسم علی اکبری با بیان خصوصیات برجسته اخلاقی شهید مطهری، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با تکیه بر سرمایه‌های خود، به دنبال دستیابی به جایگاه واقعی خود در سپهر آموزش عالی است و مفتخر است با کمک مدرسان خبره در حوزه‌های صنعت، فرهنگ و هنر، کشاورزی و خدمات اجتماعی، دانشجوی مهارتی تربیت می‌کند.

وی با ابراز خرسندی از سبک تدریس منحصر به فرد این دانشگاه، افزود: مدرسان خبره، نقطه قوت و تمایز نظام آموزش عالی علمی کاربردی هستند و دانشگاه به دنبال حفظ و ساماندهی این نقطه قوت است و خوشحالیم که سایر زیرنظام‌ها نیز به الگوبرداری از این وجه تمایز مثبت روی آورده‌اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اهمیت ساماندهی فرآیند کد مدرسی و تثبیت جایگاه مدرسان به عنوان یکی از اصلی‌ترین مولفه‌های تاثیرگذار آموزش، اظهار داشت: اشخاصی که فاقد کد مدرسی هستند حق تدریس در دانشگاه را ندارند و هر عضو هیئت علمی که به ما افتخار دهد می تواند فرآیند دریافت کد مدرسی را گذرانده و در خدمت این نظام آموزش عالی باشد. وی ساماندهی فرآیند دریافت کد مدرسی، تثبیت جایگاه مدرسان، شفافیت و نظام‌مندی اعطای کد مدرسی را از جمله برنامه‌های اصلی دانشگاه دانست.

علی اکبری با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال ارائه آموزش‌های کیفی‌تر به مدرسان علمی کاربردی است، از آن‌ها خواست تا بیش از پیش به جایگاه خود اعتبار بخشند و با انتقال دانش و تجربه به دانشجویان، در راستای شاگردپروری و توانمندسازی آن‌ها گام بردارند و دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان سخنان خود، شغل معلمی را هم‌تراز با شغل انبیاء دانست و از مدرسان خواست تا با ایفای نقش موثر خود، به ارتقای جایگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی در نظام آموزش عالی کشور کمک کنند.

در ابتدای این جلسه، ۴ نفر از مدرسان منتخب مراکز آموزشی استان تهران غرب در گروه های صنعت، فرهنگ و هنر، کشاورزی و مدیریت و خدمات اجتماعی نقطه نظرات خویش را بیان نمودند و اجرای موسیقی زنده توسط دانشجویان مرکز فرهنگ و هنر واحد ۴۶ تهران از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در پایان این مراسم نیز با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از دکتر هنری رئیس واحد استانی تهران غرب به عنوان یکی از ۳۰ استاد نمونه کشوری و مدرسان برتر و سرآمد آموزشی، مراکز برتر و کارشناسان برتر آموزشی این واحد استانی با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.