اگر شیلنگها در کیفیتی بالا و با قیمتهای رقابتی به بازار عرضه شوند و در مقابل هزینه تولید بهینه باشند، بدون شک کسبوکار موفقیتآمیزتر است و درآمد زیادی را به همراه دارد.
به طور کلی، درآمدزایی کسبوکار تولید شیلنگ (مثلاً شیلنگ آب) به طور تقریبی میتواند در محدوده ۱۰ میلیارد تومان باشد! با توجه به مهمترین پارامترهای مؤثر بر تعیین قیمت شیلنگ، قطعاً درآمدزایی و سوددهی کسبوکار شما متفاوت است.
با ذکر یک مثال این محاسبات را برایتان شفافتر کنیم؛ فرض کنید که کارخانه شما سالانه توانایی تولید ۵۰۰.۰۰۰ متر شیلنگ آب را دارد که هر متر از این شیلنگ را با قیمت ۵۰۰۰ تومان به فروش میرسانید. در این صورت درآمد سالیانه شما مبلغی بالغ بر ۲.۵ میلیارد تومان خواهد بود.
عوامل مؤثر بر قیمت انواع شیلنگ
زمانی که اقدام به خرید شیلنگ میکنید، لازم است به یک سری فاکتورهای مهمی که در تعیین قیمت نهایی این محصول تأثیرگذار هستند، توجه کنید. هم اینک به بررسی مهمترین این فاکتورها میپردازیم.
۱. طول شیلنگ
فاکتور مهمی که در تعیین هزینه قیمت شلنگ تأثیرگذار است، طول شیلنگ است. به عنوان مثال اگر طول شیلنگ خرطومی سوپرفلکس نسبت به شلنگ تراز بیشتر باشد، مسلماً قیمت شیلنگ خرطومی سوپرفلکس بالاتر است؛ چون هر چه طول شلنگ بیشتر باشد، بدین معنی است که از مواد بیشتری در ساخت آن استفاده شده است.
۲. قطر و ضخامت شیلنگ
عامل مؤثر دیگر در تعیین قیمت انواع شیلنگ، قطر و ضخامت این محصول است. به طور مثال در مقایسه قیمت شیلنگ آبنمای فنردار و شیلنگ کشاورزی هر چه قطر و ضخامت نوع آبنما و همچنین مواد باکیفیت در آن به کار رفته نسبت به شلنگ کشاورزی بیشتر باشد، طبیعتاً قیمت شیلنگ آبنما بالاتر است.
۳. فشار کاری
شیلنگهایی که برای کار در فشارهای بالا ساخته شدهاند، قیمت بالایی دارند. این شلنگها باید بتوانند فشار و نیروهای بالا را تحمل کنند؛ بنابراین به استفاده مواد مقاوم و هزینه بیشتری نیاز دارند.
۴. برند و تولید کننده
برند و شهرت تولید کننده شلنگ میتواند تأثیر زیادی بر قیمت نهایی این محصول داشته باشد. شیلنگهایی که توسط برندهای معروف و با سابقهای تولید میشوند، بهمراتب قیمت بالاتری دارند.
۵. جنس و کیفیت شیلنگ
از عوامل مهم دیگر در تعیین قیمت شلنگها، جنس و کیفیت مواد استفاده شده در آنها است. شیلنگهایی که جنس بهتر و از کیفیت بالایی برخوردار هستند، مانند شلنگهای مقاوم در برابر فشار، حرارت، شیمیاییها، سایش و…اصولاً قیمت بالاتری دارند.
۶. مقاومت شیمیایی
شلنگهایی که در برابر مواد شیمیایی مانند اسیدها، قلیاها و حلالهای شیمیایی مقاوم هستند، طبیعتاً قیمت بالاتری دارند. از آن جایی که این شلنگها در برابر این عوامل مقاوم هستند؛ لذا به لایههای خاص و مواد با کیفیتی نیاز دارند.
۷. عرضه و تقاضا
پارامتر مهمی که میتواند هزینه شیلنگ را تحتتأثیر قرار بدهد، شرایط بازار و عوامل تقاضا این محصول است. چنانچه برای شلنگ میزان تقاضا بالا و عرضه محدود باشد، مسلماً قیمت شیلنگ نیز افزایش مییابد. بهعلاوه در بسیاری از صنایع خاص مانند صنعت نفت و گاز قیمت شلنگها به دلیل نیاز بالا و استفاده ویژه ممکن است بیشتر باشد.
۸. تعداد لایه های شیلنگ
اگر قصد شیلنگ مقاومی دارید، حتماً به لایههای این محصول توجه کنید؛ زیرا تعداد لایهها با مقاومت شلنگ در برابر فشارهای مختلف ارتباط مستقیمی دارد. هر چه تعداد لایههای شیلنگ بیشتر باشد، به همان اندازه قیمت آن بالاتر است و باید هزینه بیشتری برای خرید این محصول پرداخت کنید.
۹. وزن و رنگ شیلنگ
برخی از شیلنگها در مقایسه با دیگر محصولات مشابه خود ممکن است از وزن بالاتری برخوردار باشند که این سنگین بودن تأثیر زیادی در تعیین قیمت پایانی محصول مورد نظر دارد. به اینگونه که هر چه وزن آنها سنگینتر قیمت بالاتر و بالعکس.
۱۰. رنگ شیلنگ
عامل مهمی که شاید در نگاه اول زیاد به چشمتان نیاید و سرسری از آن رد شوید، رنگ شیلنگ است. باید بدانید که یکی از خصوصیات ظاهری شیلنگ مربوط به همین رنگ است و حتماً این مورد را مدنظر داشته باشید. شیلنگهایی که دارای رنگبندیهای متنوعی هستند، مسلماً قیمت بالایی هم دارند. از رنگهای شیلنگها میتوان به رنگ سفید، آبی، قرمز، بنفش، سبز، صورتی، نقرهای، مشکی و زرد اشاره کرد.
نکات مهم در انتخاب انواع شیلنگ
تصور اینکه برخی از امورات روزمره بدون حضور شیلنگ پیش بروند، تقریباً غیرممکن است. زمانی که تمایل دارید شلنگ مرغوبی خریداری کنید، باید به چندین نکات مهم توجه کنید تا بتوانید محصول باکیفیتی خریداری کنید:
- تاریخ انقضا: در انتخاب شیلنگ حتماً توجه کنید که روی محصول تاریخ تولید و انقضا درج شده باشد. با توجه به این موضوع میتوانید پی ببرید که آیا از تاریخ شیلنگ مورد نظر گذشته یا خیر؟
- تحمل فشار: شیلنگی که قصد دارید آن را بخرید، باید در برابر فشار مقاومت زیادی داشته باشد؛ چراکه اگر محصول انتخابی استاندارد لازم را نداشته باشد، بدون شک به مرور زمان از مقاومت آن کاسته میشود.
- دوام شیلنگ: خوب میدانید که میزان پیچخوردگی شیلنگهای سبک بالا است که در اغلب مواقع استفاده از آن شما را با مشکل مواجه میکند. همچنین حمل کردن شیلنگهای سنگین به دلیل وزن زیاد مشکلات دردسرهای خودشان را دارند؛ پس محصولی انتخاب کنید که متناسب با نیازهای خودتان باشد.
- ضریب اصطکاک: شما باید طبق مسیر اصطکاک برای انتخاب شیلنگ اقدام اساسی بکنید. در شیلنگهایی که ضریب اصطکاک کمتری دارند، قدرت گردش سیالات بهمراتب افزایش مییابد.
- منبع خبر : tehranhosepvc.com