دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴ | Monday, 12 May , 2025
پ
  • شناسه : 61189
  • 14 بهمن 1403 - 7:48
  • 19 بازدید
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :

ترامواهای چرخ لاستیکی در این مسیر تردد می کند؛آخرین وضعیت نوسازی ناوگان اتوبوسرانی

ترامواهای چرخ لاستیکی در این مسیر تردد می کند؛آخرین وضعیت نوسازی ناوگان اتوبوسرانی
ترامواهای چرخ لاستیکی در این مسیر تردد می کند؛آخرین وضعیت نوسازی ناوگان اتوبوسرانی

نشست خبری احمد قیومی  سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با اصحاب رسانه، صبح امروز -شنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۳- برگزار شد. وی در این نشست در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت ورود تراموا به کجا رسید، گفت: یک اتفاق بسیار خاص و ویژه در این چند دهه اخیر برای حمل و نقل […]

نشست خبری احمد قیومی  سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با اصحاب رسانه، صبح امروز -شنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۳- برگزار شد.

وی در این نشست در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت ورود تراموا به کجا رسید، گفت: یک اتفاق بسیار خاص و ویژه در این چند دهه اخیر برای حمل و نقل عمومی شهر تهران در این دوره اتفاق افتاد. 

وی با بیان اینکه مشکل آلودگی و ترافیک  از سالی به سال دیگر منتقل شده است، خاطرنشان کرد: در این حوزه گام‌های بلندی برداشته شده است. اما درباره تراموا باید گفت که این دو رام تراموای چینی که وارد کشور شده بیشتر برای یک تست است. ترامواهای چرخ لاستیکی، با طول ۳۱ و شعاع گردش ۱۵ متری هستند. مزیت این ترامواها کاملا برقی بودن آنهاست. حدود ۸۰ کیلومتر اسمی با هربار شارژ کامل حرکت می‌کنند. البته هنوز زیر بار نرفته است که با قطعیت بشود گفت. 

قیومی اظهار کرد: با انجام تست ها می‌توان برای شورای ترافیک و شورای شهر این طرح را پیشنهاد کرد. تاکنون دو دستگاه تراموا به صورت امانت و برای تست وارد پایتخت شده و هنوز وجهی برای آن واریز نشده و در مسیر آزادی تا پایانه شرق مورد تست قرار می‌گیرند. تراموا دو سر دارد و می تواند با هر دو سر حرکت کند. در این تست شبانه که به مدت ۶ شب از ساعت ‌۲۴ تا ۳ بامداد قرار است مورد بررسی قرار بگیرد اگر نتایج موفقیت امیز بود برای اخذ مجوز اقدام خواهد شد. اگر هم نتایج مورد قبول نبود قطعا از این نوع استفاده نخواهد شد.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در جواب این پرسش که چه زمانی برای فرایند نوسازی ناوگان اتوبوسرانی کافیست و اتوبوس های وارداتی در چه مقطعی وارد پایتخت خواهد شد هم گفت: توسعه ناوگان حمل و نقل با دو رویکرد بازسازی و نوسازی ناوگان در دستور کار شرکت واحد قرار دارد. در این مدت ۲ الی ۳ سال تغییراتی در جهت تحقق احکام توسعه انجام گرفته است به طوری که امروز شاهد بازسازی ۵۷۵ دستگاه اتوبوسی بودیم که فعال نبوده‌اند. 

وی با اشاره به اینکه ناوگان جدیدی هم از مجموعه سازندگان داخلی برای اتوبوسرانی تهران تهیه شد که کم نظیر بوده است، گفت: تقریبا از تمام ظرفیت داخلی استفاده شده است. اتوبوس های سطح شهر که تازه و جدید به ناوگان اضافه شدند تولید داخل هستند تا به امروز ۵۲۰ دستگاه عقاب تحویل اتوبوسرانی تهران شده است. ۲۰۰ دستگاه هم از سمت اسنا به ما تحویل داده شده است. تا پایان خرداد سال آینده ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس عقاب و تا پایان امسال هم ظرفیتی نزدیک ۱۰۰ دستگاه به ناوگان اتوبوسرانی تهران از محل تولیدات داخلی اضافه خواهد شد. 

قیومی ادامه داد: امروز شاهد ناوگان ۳۲۰۰ دستگاهی فعال هستیم. آنچه در احکام توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده، ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعال است. تهران بیش از اینها نیاز به حمل و نقل عمومی دارد. از ۷۵۰۰ دستگاه تا ۱۱ هزار دستگاه را نسبت به جمعیت پایتخت برای رفع نیاز مردم مطرح می‌کنند. با اینکه از تمام ظرفیت داخلی برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی استفاده شده اما نیاز شد تا از ظرفیت های اورهال هم استفاده کنیم. در این ۳ سال، ۱۲۶۶ دستگاه بازسازی شدند. 

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی با بیان اینکه ضرورت برقی سازی اتوبوس های تهران نیز از دیگر موارد مهم از جهت کمک به رفع آلودگی هوای پایتخت است، گفت: در این دوره شهرداری تهران ظرفیت داخلی را مورد توجه قرار داده است. اتوبوس های برقی شرکت شتاب ساخته شده و ایرادات اولیه گرفته شده و ما ۲۰۰ دستگاه را با این شرکت قرارداد داریم. ۲۵۰۰ دستگاه هم اتوبوس های هایگری است که در پارکینگ قابل مشاهده است. استفاده از اتوبوس های برقی می تواند به کاهش آلودگی هوا و آلودگی صوتی کمک کند. از این ۲۵۰۰ دستگاه چینی نزدیک به ۲۰۰ دستگاه وارد کشور شده است. تا پایان سال از ظرفیت این اتوبوس ها در خطوط استفاده خواهیم کرد. باتوجه به این تعداد اتوبوسی که قرار است وارد کشور بشود و تعداد اتوبوس هایی که امروز در دست ماست، تقریبا به تحقق برنامه چهارم یعنی ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس نزدیک می‌شویم.

وی در پاسخ به این سوال که برای پرداخت سهم دولت به طرف چینی تضمین و اعتمادی هست یا خیر، گفت: در موضوع تامین منابع مالی تمام قراردادهای داخلی و خارجی هیچ موضوع بازدارنده ای از سمت دولت وجود نداشت و این جای تشکر از دولت و معاونت مالی شهرداری و شورای شهر دارد. بنابراین اتوبوس های جدید مانند متن قرارداد وارد شهر می‌شوند و هیچ خلف وعده ای وجود نداشته است.

قیومی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تا پایان سال جاری چند دستگاه اتوبوس جدید به شهر وارد می‌شوند و موانع ورود اتوبوس های برقی از گمرک به پایتخت چیست، خاطرنشان کرد: به دلیل مسائل قیمت گذاری این تاخیر به وجود آمد. این قسمت در دست شهرداری نبود و باید توسط مبادی ذی ربط انجام می شد که وقفه کوتاهی افتاد و با جلسه شهردار با وزارت صمت موضوع حل شد. امروز ۶۰ دستگاه اتوبوس هایگری چینی به تهران رسیده است. مابقی هم به این عدد اضافه خواهد شد. تا پایان سال جاری عدد مورد نظر محقق خواهد شد. در هفته گذشته ۲۰ دستگاه عقاب و ۱۳ دستگاه از اسنا تحویل گرفتیم. تا پایان سال ۱۰۰ دستگاه داخلی و ۲۰۰ دستگاه چینی به پایتخت اضافه خواهد شد. سال آینده از محل قراردادهای داخلی ۱۰۰۰ دستگاه را محقق خواهیم کرد که نهایتا تا تیرماه ۶۰۰ دستگاه وارد شهر می شود و با ورود اتوبوس های هایگر حدود ۶۵۰۰ دستگاه اتوبوس در پایتخت خواهیم داشت.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه  در این مورد که نگهداشت ترامواها و شیوه حرکت آن چگونه است، گفت: هنوز معامله ای برای تراموا صورت نگرفته و در مرحله تست است. فعلا هیچ تصمیمی برای حرکت در خطوط گرفته نشده است. حتی تست بدون مسافر شبانه هم انجام نشده است. بعد از انجام تست و اخذ مجوزهای لازم، حتما به راهبران آموزش داده خواهد شد و نیازی به راهبر خارجی نداریم.

وی در پاسخ به این پرسش که رسیدگی به وضعیت خط بهارستان-جمهوری چگونه است، گفت: ۱۰۱ خط از ۲۰۰ خط در دستور نوسازی و ۲۱ خط نیز در دست اقدام برای توسعه است. نیاز به بازنگری در خطوط تهران داشتیم. بعضی از خطوط هم که در سابق جمعیت زیادی نداشته امروز نیاز به بازبینی دارد. در حوزه بهره برداری و بهینه سازی خطوط، تمام نکات در دستور کار قرار دارد و امیدواریم با یک حرکت ویژه اوضاع را پیش ببریم. بعضی از مناطق جمعیت اندازه سرویس ها را ندارند. باید این را جایگزین کنیم. بهترین چیزی گه پیش بینی شده استفاده از میدل باس هاست. برای بهینه سازی و سازماندهی تمام خطوط در فضای حدید پایتخت برنامه منسجمی داریم.

قیومی در ادامه پیرامون این سوال که شارژ اتوبوس های برقی چگونه خواهد بود، اظهار کرد: اتوبوس های برقی موجود داخلی از وضعیت خوبی برخوردارند اما سرعت ساخت آنها با چینی ها متفاوت است. اتوبوس های چینی با هر دو ساعت شارژ در پایانه های شارژ، توانایی ۵۰۰ کیلومتر پیمایش را دارند. البته اینکه چه عملکردی در خط از خود نشان بدهند با توجه به جمعیت و شیب خیابان ها متفاوت خواهد بود.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی با بیان اینکه پیش بینی هوشمند مسافر از دیگر برنامه های ماست، گفت: برنامه های ویژه ای را برای این امر در نظر داریم تا ایستگاه ها در شان مردم باشند و البته هوشمند باشند و اعزام ناوگان در زمان مناسب باشد که بتوانیم سرویس دهی مناسبی داشته باشیم

 

وزیر راه: تهران تحمل بارگذاری بیشتر مسکونی را ندارد/ تمرکززدایی از پایتخت در دستور کار جدی 22 اردیبهشت 1404

وزیر راه: تهران تحمل بارگذاری بیشتر مسکونی را ندارد/ تمرکززدایی از پایتخت در دستور کار جدی

به گزارش اکوایران، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی امروز -۲۲ اردیبهشت- در سومین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در سال جاری یکی از موضوعات مهم در دستور کار این وزارتخانه را ساماندهی و تمرکز زدایی از تهران عنوان کرد و گفت: بارگذاری در پایتخت به جهت معضلاتی که در این شهر وجود دارد امکانپذیر […]

هشدار مهم عضو شورای شهر تهران؛شهرداری می خواهد چک سفید امضا بگیرد 22 اردیبهشت 1404

هشدار مهم عضو شورای شهر تهران؛شهرداری می خواهد چک سفید امضا بگیرد

به گزارش اکوایران،در جریان سیصد و بیست و چهارمین جلسه شورا، لایحه «چگونگی سرمایه گذاری برای تولید در کلیه حوزه‌های شهری» مورد بررسی اعضاء قرار گرفت. محمد آخوندی، در توضیح لایحه فوق گفت: آنچه در لایحه ارائه شده کلی است و نیاز به بررسی بلندمدت دارد اما پس از بررسی‌ها و مشورت‌های انجام شده، رأی […]

روایت یک روز پرحاشیه درشورا؛ از نام‌گذاری ایالت‌های آمریکا به نام شهدای ایرانی تا  ماجرای بی پایان صندلی‌ها 22 اردیبهشت 1404

روایت یک روز پرحاشیه درشورا؛ از نام‌گذاری ایالت‌های آمریکا به نام شهدای ایرانی تا ماجرای بی پایان صندلی‌ها

به گزارش اکوایران،مهدی چمران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران در مورد علت حریق یک هتل در تهران با بیان اینکه باید بررسی دقیقی صورت بگیرد که بدانیم آتش‌سوزی به چه علتی رخ داده است گفت:  اما به هر شکل رعایت ایمنی در چنین اماکنی که مراجعه به آنها […]

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بازگشت یک خواننده به عرصه موسیقی با «دلتنگی» 22 اردیبهشت 1404

بازگشت یک خواننده به عرصه موسیقی با «دلتنگی»

پس از چند سال فعالیت محدود، اسماعیل مقیمی خواننده و نوازنده موسیقی ایرانی با قطعه‌ای تازه به نام «دلتنگی» بازگشته است.

تمدید مهلت ارسال آثار به مسابقه نقد سریال‌های نمایش خانگی 22 اردیبهشت 1404

تمدید مهلت ارسال آثار به مسابقه نقد سریال‌های نمایش خانگی

بنا به اعلام دبیر دومین مسابقه نقد سریال‌های نمایش خانگی، مهلت ارسال آثار تا ۵ خرداد تمدید شد.

روایت کُرال هفت شهر عشق در تالار رودکی 22 اردیبهشت 1404

روایت کُرال هفت شهر عشق در تالار رودکی

گروه کُر «اردیبهشت» در روزهای پایانی اردیبهشت طی ۲ شب «هفت‌شهر عشق در دیوان شمس» را با رهبری حمید عسکری در تالار رودکی روی صحنه می‌برد.

عکس‌های حمیدرضا آذرنگ از بوموسی به نمایش درمی‌آید 22 اردیبهشت 1404

عکس‌های حمیدرضا آذرنگ از بوموسی به نمایش درمی‌آید

گالری کارشیو این هفته میزبان نمایشگاهی از عکس‌های حمیدرضا آذرنگ از جزیره ابوموسی می‌شود.

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد 22 اردیبهشت 1404

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد

پوستر فیلم سینمایی «بی سروصدا» در آستانه اکران عمومی در سینماهای سراسر کشور منتشر شد.

22 اردیبهشت 1404

ببینید | شست‌وشوی ساختمان با پهپاد ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند نسل جدید پهپادهای شست وشوی ساختمان را طراحی و تولید کنند. /خبرفوری

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند 20 اردیبهشت 1404

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند

معاون علمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه گفت:کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند، متأسفانه برخی از استان‌های بزرگ هنوز از داشتن چنین کارخانه‌هایی محروم‌اند، در حالی که این مراکز نقشی کلیدی در اتصال صنعت به فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است 20 اردیبهشت 1404

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه با ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی، پنج درصد از تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است، رقمی که با استان تهران با تنها ۲۷۰ هزار هکتار اراضی برابر است و این مقایسه نشان‌دهنده تأثیر بهره‌گیری از روش‌های نوین، سیستم‌های هوشمند و دانش‌بنیان در افزایش بهره‌وری است.

لزوم تحول در زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی 16 اردیبهشت 1404

لزوم تحول در زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی

در نشست زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی، مسئولان پارک علم و فناوری و دانشگاه فردوسی مشهد با انتقاد از محدودیت‌های بوروکراتیک و نابرابری در تخصیص منابع، بر ضرورت حل موانع تجاری‌سازی علم و حمایت واقعی از شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کردند.

14 اردیبهشت 1404

فعالیت ۱۲۴ واحد صنعتی دانش بنیان در قزوین

مدیرکل صمت استان قزوین از ثبت و فعالیت ۱۲۴واحد صنعتی دانش بنیان در راستای افزایش بهره وری در تولید خبرداد.

افزایش ظرفیت سفر به نجف در محرم 20 اردیبهشت 1404

افزایش ظرفیت سفر به نجف در محرم

نجف یکی از شهر‌های مهم عراق است که هر‌ساله مسافران و زائران زیادی به آن سفر می‌کنند. ایرانی‌ها نیز در ایام مختلف سال به این‌شهر سفر می‌کنند. معمولا در ماه‌های محرم و صفر، تعداد مسافرانی که به عراق و نجف سفر می‌کنند، بسیار بیشتر از دیگر روز‌های سال است.

همراه داشتن این وسایل برای سفر حج ممنوع است 16 اردیبهشت 1404

همراه داشتن این وسایل برای سفر حج ممنوع است

زائران بیت الله الحرام باید پیش از سفر حج تمتع مدارک لازم برای سفر را به همراه داشته باشند و از آوردن برخی وسایل و داروهای ممنوعه داخل هواپیما خودداری کنند.

هتل‌های نزدیک به دریاچه وان و نحوه رزرو آن‌ها 16 اردیبهشت 1404

هتل‌های نزدیک به دریاچه وان و نحوه رزرو آن‌ها

دریاچه وان به عنوان بزرگترین دریاچه ترکیه یکی از مقاصد گردشگری جذاب برای توریست‌ها و مسافران خارجی است. بسیاری از گردشگران هنگام سفر به شهر وان می‌خواهند در هتل‌های نزدیک به این دریاچه اقامت داشته باشند تا برای تفریح و گردش در این منطقه راحت رفت‌وآمد کنند. به همین دلیل باید برای رزرو هتل در وان دقت زیادی به خرج داده و تمام موارد را مورد بررسی قرار داد.

تاریخ دقیق ثبت نام اربعین مشخص شد 15 اردیبهشت 1404

تاریخ دقیق ثبت نام اربعین مشخص شد

پورجمشیدیان گفت: موضوع ثبت نام زائران نیز از ابتدای ماه محرم آغاز خواهد شد. بحث بیمه زائران نیز امروز مشخص شد، شرکت بیمه زائران به زودی اعلام خواهد شد. بحث پارکینگ‌ها و چگونگی استقرار خودروها در پارکینگ‌ها نیز مقرر شد.

احتمال سفر بدون ویزا به مصر جدی شد! 15 اردیبهشت 1404

احتمال سفر بدون ویزا به مصر جدی شد!

است. تحقق آن، مستلزم اراده سیاسی قوی در سطح دولت‌های عضو است. از این‌رو، پیشنهاد می‌کنم نشستی اختصاصی میان وزرای گردشگری کشورهای عضو برای پیگیری این موضوع راهبردی برگزار شود.

عبدالقادر امام همچنین با اشاره به ظرفیت‌های مالی و نهادی موجود برای تأسیس صندوق مشترک سرمایه‌گذاری گردشگری، اظهار کرد: دبیرخانه D۸ در حال مذاکره با بانک توسعه اسلامی است و طرح مفهومی این صندوق به معاونت بانک در جده ارائه شده است. انتظار می‌رود کشورهای عضو نیز با مشارکتی فعال، روند نهایی‌سازی و تأسیس این نهاد مالی را تسریع بخشند.

بازدید دانشجویان دکتری و اساتید دانشگاه تهران از دانشگاه موصل 22 اردیبهشت 1404

بازدید دانشجویان دکتری و اساتید دانشگاه تهران از دانشگاه موصل

جمعی از استادان و دانشجویان دکتری مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، از دانشگاه موصل بازدید کردند.

ساماندهی مؤسسات آموزش عالی یکی از اقدامات شاخص دولت سیزدهم بود 22 اردیبهشت 1404

ساماندهی مؤسسات آموزش عالی یکی از اقدامات شاخص دولت سیزدهم بود

معاون سابق آموزشی وزارت علوم اجرای جدی آمایش آموزش عالی با تمرکز بر ساماندهی مؤسسات آموزش عالی (به‌ویژه دانشگاه پیام‌نور و علمی‌کاربردی) به‌عنوان اقدامات شاخص دولت سیزدهم نام برد.

پیام تسلیت معاون دانشجویی وزارت بهداشت برای درگذشت دانشجوی پرستاری 22 اردیبهشت 1404

پیام تسلیت معاون دانشجویی وزارت بهداشت برای درگذشت دانشجوی پرستاری

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به دنبال درگذشت دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پیام تسلیت صادر کرد.

دانشگاه امیرکبیر میزبان اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی 22 اردیبهشت 1404

دانشگاه امیرکبیر میزبان اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی

اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در بخش دختران شهریورماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

مقام معظم رهبری نقشه راه چند قرن حوزه علمیه را ترسیم کردند 22 اردیبهشت 1404

مقام معظم رهبری نقشه راه چند قرن حوزه علمیه را ترسیم کردند

نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: مقام معظم رهبری در منشور ۲۰ صفحه‌ای به حوزه‌های علمیه نقشه راه چند قرن آینده حوزه‌های علمیه را ترسیم کردند.