سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴ | Tuesday, 13 May , 2025
پ
  • شناسه : 6099
  • 20 آبان 1403 - 19:41
  • 21 بازدید
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :

نامگذاری خیابان فلسطین شمالی به نام شهید اسماعیل هنیه

نامگذاری خیابان فلسطین شمالی به نام شهید اسماعیل هنیه
نامگذاری خیابان فلسطین شمالی به نام شهید اسماعیل هنیه

نرگس معدنی پور، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر‌ تهران صبح امروز در جریان دویست و هفتاد و هشتمین جلسه صحن شورا با اشاره به مصوبات سی و هفتمین، سی و هشتیمن و سی نهمین جلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر‌ تهران از تغییر نام ۱۱ معبر به نام […]

نرگس معدنی پور، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر‌ تهران صبح امروز در جریان دویست و هفتاد و هشتمین جلسه صحن شورا با اشاره به مصوبات سی و هفتمین، سی و هشتیمن و سی نهمین جلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر‌ تهران از تغییر نام ۱۱ معبر به نام شهدا و مفاخر خبر داد و گفت: کوی نصر واقع در منطقه دو شهرداری تهران حدفاصل بزرگراه شهید آیت اله حکیم و بزرگراه جلال آل احمد به نام شهید سید حسن نصرالله نامگذاری می شود. این شهید والا مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان بودند که درخواست این تغییر نام از سوی شورای اسلامی شهر تهران با (یک فوریت) به شماره ثبت ۱۲۰۱۲/۱۶۰ در مورخ ۰۹/۰۷/۱۴۰۳ ثبت شد.

رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر‌ تهران ادامه داد: خیابان فلسطین شمالی واقع در منطقه شش، حدفاصل خیابان زرتشت غربی و بلوار کشاورز به نام شهید اسماعیل هنیه نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار رئیس دفتر سیاسی حماس بودند که در تهران ترور و به شهادت رسیدند. درخواست این تغییر نام از سوی شورای اسلامی شهر تهران بوده که یک فوریت آن به شماره ثبت ۸۲۳۲/۱۶۰ و مورخ ۱۵/۰۵/۱۴۰۳ ثبت شده است.

معدنی پور گفت: خیابان جویبارواقع در منطقه شش، حدفاصل میدان جهاد و خیابان زرتشت غربی به نام شهید یحیی سنوارنامگذاری می شود. این شهید والا مقام رئیس دفتر سیاسی حماس بودند که درخواست این نامگذاری از سوی مرکز ارتباطات و امور بین الملل بوده است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: بلوار صبا واقع در منطقه سه حدفاصل بلوار نلسون ماندلا تا بزرگراه شهید مدرس به نام شهید سید رضی موسوی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در سال ۱۳۴۲، در زنجان متولد شد. او دیپلمات و سرتیپ نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. وی به عنوان رایزن فرهنگی ایران در سوریه خدمت می‌کرد که در دی ۱۴۰۲ در حمله رژیم صهیونیستی به زینبیه دمشق در سوریه به شهادت رسید. سید رضی موسوی یکی از عناصر اصلی مقاومت در منطقه بود، به همین دلیل رژیم صهیونیستی ترور او را در دستور کار قرار داد. مزار ایشان در گلستان شهدای اصفهان واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی شهرداری منطقه بوده است.

وی ادامه داد: فرجام واقع در منطقه چهار حدفاصل بزرگراه امام علی (ع) و بزرگراه شهید باقری به نام سردار شهید عباس نیلفروشان نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در سال ۱۳۴۵، در اصفهان متولد شد. وی که از فرماندهان مشهور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از دوران جنگ ایران و عراق بوده، تاکنون عملیات‌های مختلفی را با موفقیت راهبری کردند و از ۱۳۹۸ تا لحظه شهادت معاون عملیات سپاه پاسداران بودند.  ایشان به دلیل تلاش‌های مستمر برای حمایت از حزب‌الله لبنان و گروه‌های مقاومت فلسطینی، به عنوان یکی از شخصیت‌های کلیدی در حمایت از آرمان‌های مقاومت شناخته می‌شد که نهایتاً در مهرماه ۱۴۰۳ در جریان حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه لبنان به شهادت رسیدند. مزار ایشان در گلستان شهدای اصفهان واقع شده است. درخواست کننده این نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران بود که یک فوریت آن به شماره ثبت ۱۲۷۰۵/۱۶۰ مورخ ۱۶/۰۷/۱۴۰۳ ثبت شد.

رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر‌ تهران گفت: خیابان ایرج واقع در منطقه ۳، حدفاصل بلوار نلسون ماندلا تا بزرگراه شهید مدرس به نام سردار شهید محمدرضا زاهدی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در سال ۱۳۳۹، در اصفهان متولد شد. سردار محمدرضا زاهدی از فرماندهان ارشد سپاه بود که در حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق به فیض شهادت نایل آمدند. مزار ایشان در گلستان شهدای اصفهان واقع شده است. درخواست کننده این نامگذاری  شهرداری منطقه ۳ می باشد.

معدنی پور گفت: بلوار صبا واقع در منطقه یک حدفصل بلوار شهید کاوه تا خیابان شریعتی به نام مرحوم حسن ایرلو نامگذاری می شود. ایشان در سال ۱۳۳۸، در اردبیل متولد شد. وی در ۱۳۹۹ اولین سفیر رسمی ایران در یمن معرفی شدند. در ۲۰ آذر ۱۴۰۰ به کرونا مبتلا شده بود و وزارت خارجه ایران مقدمات بازگشت ایشان را فراهم کرد. پس از بازگشت در شرایط نامناسب، ایشان در آذرماه ۱۴۰۰ درگذشت. مزار ایشان در امام زاده صالح (ع) تجریش واقع شده است. 

وی ادامه داد: خیابان شبنم واقع در منطقه سه، بزرگراه شهید مدرس شمال به جنوب حدفاصل خیابان مرحوم راستکار و دریانوردان سانچی به نام شهید عباس صالحی روزبهانی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در سال ۱۳۷۸، در توابع بروجرد استان لرستان متولد شد. از افسران سپاه قدس بود که فروردین ۱۴۰۳، در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی با شلیک موشکی هواپیماهای جنگی به نمایندگی کنسولگری ایران در سوریه، روز شهادت حضرت علی(ع) به همراه تعدادی از فرماندهان و همرزمان خود به شهادت رسید. مزار ایشان در گلزار شهدای بروجرد واقع شده است. 

گفت: خیابان تور واقع در منطقه ۳، حدفاصل بلوار نلسون ماندلا و بزرگراه شهید مدرس به نام شهید حسین امان اللهی نامگذاری می شود. این شهید والامقام در تاریخ ۱۳۷۸، در اسلامشهر متولد شد. از افسران سپاه قدس بود که فروردین ۱۴۰۳، در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی با شلیک موشکی هواپیماهای جنگی به نمایندگی کنسولگری ایران در سوریه، روز شهادت حضرت علی(ع) به همراه تعدادی از فرماندهان و همرزمان خود به شهادت رسید. مزار ایشان در گلزار شهدای زادگاهش واقع شده است. 

این عضو شورای شهر تهران بیان داشت: بوستان گیاه شناسی واقع در منطقه ۱۸ بلوار هفده شهریور خیابان شهید میرزایی تقاطع خیابان دوم جنوبی و خیابان الزهرا (س) به نام شهید علی آقابابایی نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در سال ۱۳۶۶، در توابع خرمدشت استان قزوین متولد شد. از افسران سپاه قدس بود که فروردین ۱۴۰۳، در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی با شلیک موشکی هواپیماهای جنگی به نمایندگی کنسولگری ایران در سوریه، روز شهادت حضرت علی(ع) به همراه تعدادی از فرماندهان و همرزمان خود به شهادت رسید. مزار ایشان در گلزار شهدای زادگاهش واقع شده است. – درخواست این نامگذاری از سوی خانواده شهید بوده است.

معدنی پور بیان کرد: خیابان دانشگاه هوایی شمالی واقع در منطقه ۹، حدفاصل خیابان شمشیری تا بزرگراه حاج احمد متوسلیان به نام امیر شهید خلبان سید طاهر مصطفوی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در سال ۱۳۴۸، در گنبدکاووس متولد شد. خلبان نیروی هوایی ارتش بود که اردیبهشت ۱۴۰۳در سانحه سقوط بالگرد رئیس جهمور شهید رئیسی(ره) در ورزقان به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. 

وی گفت: خیابان دانشگاه هوایی جنوبی واقع در منطقه ۹ حدفاصل خیابان شمشیری تا خیابان ۴۵ متری زرند به نام خیابان دانشگاه هوایی نامگذاری می شود.

معدنی پور بیان کرد: خیابان تفرش غربی واقع در منطقه ۹ حدفاصل خیابان دانشگاه هوایی جنوبی و خیابان شهید   گُزل خو به نام امیر شهید خلبان محسن دریانوش نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در سال ۱۳۵۹، در نجف آباد اصفهان متولد شد. خلبان نیروی هوایی ارتش بود که اردیبهشت ۱۴۰۳در سانحه سقوط بالگرد رئیس جهمور شهید رئیسی(ره) در ورزقان به شهادت رسید. مزار ایشان در گلزار شهدای نجف آباد واقع شده است. 

وی گفت: خیابان تفرش شرقی واقع در منطقه ۹، به نام خیابان تفرش نامگذاری می شود.

معدنی پور ادامه داد: خیابان لاله واقع در منطقه ۹، حدفاصل خیابان شهید واشقانی فراهانی و خیابان شهید ارداقی به نام شهید بهروز قدیمی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در سال ۱۳۵۸، در توابع زنجان متولد شد. خلبان نیروی هوایی ارتش بود که اردیبهشت ۱۴۰۳در سانحه سقوط بالگرد رئیس جهمور شهید رئیسی(ره) در ورزقان به شهادت رسید. مزار ایشان در گلزار شهدای ابهر واقع شده است.

در ادامه، نظرات و پیشنهادات اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جریان دویست و هفتاد و هشتمین جلسه صحن شورا درباره تغییر نام معابر و اماکن عمومی، در جریان مصوبات سی و هفتمین، سی و هشتیمن و سی نهمین جلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر‌ تهران ارائه می گردد:

 

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در جریان این جلسه به ضرورت توجه به جایگاه شهدای مقاومت و اهمیت نامگذاری مناسب برای آن‌ها در معابر اصلی شهر تهران تأکید کرد. وی ضمن بررسی پیشنهادات اعضای شورا و کمیسیون نامگذاری، به نکات زیر اشاره کرد:

۱.اهمیت تطابق جایگاه شهدای مقاومت با معابر پررفت‌وآمد:

چمران با تأکید بر اهمیت تطابق جایگاه شهدای شاخص مقاومت اسلامی مانند شهید سید حسن نصرالله با معابر اصلی و پررفت‌وآمد شهر، پیشنهاد داد که نام‌گذاری‌ها در مسیرهایی صورت گیرد که عموم مردم با آن‌ها برخورد دارند. او بیان داشت که خیابان‌ها و بزرگراه‌های اصلی، مکان مناسبی برای یادبود شهدای بزرگی چون سید حسن نصرالله است.

۲.پیشنهاد تغییر نام بزرگراه فتح:

یکی از پیشنهادات مطرح‌شده از سوی چمران، تغییر نام بخشی از بزرگراه فتح به نام سید حسن نصرالله بود. وی معتقد بود که بزرگراه فتح با توجه به طول و وسعتش، می‌تواند بستری مناسب برای این نامگذاری باشد. به نظر او، این تغییر نام می‌تواند به خوبی اهمیت جایگاه سید حسن نصرالله را منعکس کند، ضمن اینکه واژه “فتح” نیز معنای مناسبی برای نامی با این اهمیت دارد.

۳.اهمیت نام فلسطین و پیشنهاد یکپارچگی نامگذاری‌ها در این خیابان:

چمران درباره نامگذاری خیابان فلسطین شمالی به نام شهدای فلسطینی مانند اسماعیل حنیه و یحیی سنوار، به اهمیت تاریخی و ف رهنگی نام فلسطین اشاره کرد. وی بیان کرد که خیابان فلسطین، نماد مقاومت در برابر استکبار و صهیونیسم بوده و می‌تواند به طور کامل و یکپارچه به نام یکی از شهدای برجسته فلسطینی تغییر یابد. او پیشنهاد داد که در این خصوص، نام یکی از دو شهید برای خیابان فلسطین شمالی در نظر گرفته شود و برای شهید دوم، خیابان دیگری انتخاب شود تا از تکه‌تکه شدن نام خیابان‌ها جلوگیری شود.

۴.انتقاد از پیچیدگی‌های ایجادشده توسط نام‌های چندگانه در یک خیابان:

چمران به مسئله ایجاد مشکل در آدرس‌دهی اشاره کرد و گفت که نباید یک خیابان به چند نام مختلف تقسیم شود، چراکه این کار باعث سردرگمی مردم در استفاده و پیدا کردن مسیرها خواهد شد. او بیان کرد که برخی از معابر، مانند خیابان فلسطین، از اهمیت بالایی برخوردارند و می‌توانند به صورت کامل و یکنواخت به نام یکی از شهدا نامگذاری شوند تا این انسجام حفظ شود.

۵.پیشنهاد برای انتخاب معابری با جایگاه فرهنگی مشابه برای نامگذاری:

چمران تأکید داشت که معابری که با نام شهدای شاخص نامگذاری می‌شوند، باید در نقاطی قرار داشته باشند که از لحاظ فرهنگی و اجتماعی، پیوند معنایی با جایگاه این شخصیت‌ها داشته باشند. به‌عنوان مثال، وی از خیابان کوی نصر (گیشا) یاد کرد که تغییر نام آن به شهید سید حسن نصرالله به‌دلیل پیوستگی فرهنگی با جایگاه این شهید مقاومت مناسب است و می‌تواند ارتباط عمیق‌تری با مردم برقرار کند.

۶.لزوم بررسی مجدد پیشنهادات و تعویق تصمیم‌گیری در صورت عدم اطمینان:

چمران در پایان تأکید کرد که در صورتی که تصمیم‌گیری در مورد برخی از نامگذاری‌ها نیاز به بررسی و مطالعات بیشتری دارد، بهتر است تصمیم‌گیری در این خصوص به جلسات بعدی موکول شود. وی معتقد بود که چنین حساسیت‌هایی می‌تواند از بروز اشتباهات احتمالی در نامگذاری‌ها جلوگیری کند و احترام بیشتری به جایگاه شهدای شاخص نشان دهد.

 

معدنی پور، ضمن تأیید فعالیت‌های کمیته نامگذاری، از اقدامات فرهنگی و تلاش‌های کمیته و همچنین حمایت از تغییر نام برخی معابر به نام شخصیت‌های برجسته‌ای چون سید حسن نصرالله یاد کرد. او معتقد بود که این نامگذاری‌ها باید با دقت و با توجه به حساسیت‌های اجتماعی صورت گیرد تا از ایجاد دل‌شکستگی در میان همکاران فرهنگی و مردم جلوگیری شود. ایشان همچنین به محدودیت منابع برای نامگذاری معابر اشاره داشت و خواستار دقت بیشتر در استفاده از واژگان شد تا همکاران فرهنگی ناامید و دلسرد نشوند .

محمد آخوندی پیشنهاد داد که خیابان فلسطین شمالی به نام شهید اسماعیل حنیه نامگذاری شود و کوی نصر به شهید سید حسن نصرالله تغییر یابد. وی تأکید داشت که در انتخاب نام برای معابر باید به جایگاه و شأن شهدای شاخص توجه شود و این نامگذاری‌ها در معابر اصلی و پر رفت‌وآمد صورت گیرد. آخوندی پیشنهاد کرد که اگر این پیشنهادات در جلسه فعلی مورد تصویب قرار نگرفت، در جلسه بعدی مجدداً به کمیسیون نامگذاری بازگردانده شود.

مهدی بابایی با انتقاد از تغییر نام خیابان‌ها به نام‌های مختلف، اظهار داشت: تغییرنام در یک مسیر می‌تواند باعث سردرگمی مردم در آدرس‌دهی شود و این مسئله ممکن است هدف اصلی نامگذاری‌ها یعنی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تحت‌الشعاع قرار دهد. او پیشنهاد داد که از نامگذاری یک خیابان به چند بخش مختلف پرهیز شود و برای شهدا معابر اصلی در نظر گرفته شود تا این نام‌ها در ذهن مردم جای بگیرند و با افتخار یاد شوند.

علیرضا نادعلی به مشکل محدودیت تعداد معابر اشاره کرد و تأکید داشت: نامگذاری باید در معابر پر رفت‌وآمد انجام شود تا شاهد مناسبت بیشتری برای یادبود شهدای شاخص باشد. او به پیشینه تاریخی خیابان فلسطین اشاره کرده و معتقد بود که حفظ همین نام دیرینه این پیام را منتقل کند که مقاومت فلسطین و ایثارگری‌های شهدا همچنان در قلب مردم جاری است و خواستار ابقای نام خیابان فلسطین به عنوان نماد مقاومت شد.

مهدی اقراریان با اشاره به نامگذاری خیابان فلسطین شمالی، پیشنهاد داد که بخشی از بزرگراه فتح به نام شهید سید حسن نصرالله نامگذاری شود تا بدین ترتیب نام ایشان در مسیری طولانی‌تر و با اعتبار بیشتر ثبت شود. او تأکید داشت که بزرگراه فتح با توجه به طولانی بودن و اهمیتش، می‌تواند بستر مناسبی برای این نامگذاری باشد و اگر این پیشنهاد پذیرفته نشد، موضوع را به جلسه دیگری موکول کنند.

میثم مظفر از اهمیت بالای نام شهدای مقاومت در تاریخ جهان اسلام و تأثیر آن‌ها در مقاومت اسلامی یاد کرد و خواستار آن شد که نام شهیدانی چون سید حسن نصرالله، هنیه و سنوار با احترام و به دور از محدودیت‌های معابر کوچک، در نقاط بزرگ‌تر و پراهمیت‌تر شهر قرار گیرد. او از شورای شهر خواست تا در این نامگذاری‌ها وسعت نظر بیشتری داشته باشند تا بتوانند دین خود را نسبت به این شهدای برجسته ادا کنند.

 جعفر تشکری هاشمی ضمن حمایت از اقدامات کمیسیون نامگذاری، تأکید داشت که نامگذاری معابر بر اساس شایستگی‌ها و جایگاه شهدای مقاومت باید انجام گیرد. او از تلاش‌های کمیسیون نامگذاری دفاع کرده و بیان کرد که هرچند طول و عرض خیابان‌ها در نامگذاری مهم نیست، اما این که نام این بزرگان با ابزار نامگذاری حفظ شود اهمیت دارد. وی از همکاران شورا درخواست کرد که پیشنهادات کمیسیون را تأیید کنند و روند نامگذاری‌ها را تسریع کنند.

حبیب کاشانی بر لزوم همگام‌سازی نام‌های جدید با ارزش‌های معنوی تأکید کرد و بیان داشت که تغییر نام‌ها باید در مناطقی صورت گیرد که از لحاظ فرهنگی با شخصیت شهیدان همخوانی داشته باشد. او پیشنهاد کرد که خیابان‌های دارای پیوستگی معنایی با میدان جهاد و شهدای مقاومت انتخاب شود تا این نام‌ها به خوبی با جایگاهشان همخوانی داشته باشند.

 در نهایت، تغییر نام ۱۱ معبر به نام شهدا و مفاخر با نظر اکثریت اعضا به تصویب رسید.

 

 

قانون جدید پلیس راهور اعلام شد؛ ۳ روز توقیف خودرو برای رانندگی پرخطر 23 اردیبهشت 1404

قانون جدید پلیس راهور اعلام شد؛ ۳ روز توقیف خودرو برای رانندگی پرخطر

به گزارش اکوایران، پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که بیش از یک‌سوم از تصادفات منجر به فوت در پایتخت ناشی از سرعت غیرمجاز بوده‌ است. شریفی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران، با استناد به آمار ۲ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ گفت: «۳۵ درصد تصادفاتی که منجر به فوت شده‌اند، مستقیماً به دلیل سرعت […]

وام مسکن ۱۴۰۴ چقدر خانه می‌خرد؟ بررسی قدرت خرید وام اوراق در بازار مسکن تهران 23 اردیبهشت 1404

وام مسکن ۱۴۰۴ چقدر خانه می‌خرد؟ بررسی قدرت خرید وام اوراق در بازار مسکن تهران

به گزارش اکوایران، با وجود اصلاحاتی که بانک مسکن در شرایط اعطای وام اوراق اعمال کرده-از جمله حذف محدودیت قدمت بنا و امکان دریافت وام زوجین توسط سایر اعضای خانواده-مشکل اصلی همچنان پابرجاست: وام‌های موجود پاسخگوی نیاز متقاضیان خرید مسکن نیستند. قیمت مسکن در تهران طی هشت سال گذشته بیش از ۱۸۰۰ درصد افزایش یافته؛ از […]

دوره انتظار ۲۷ ساله برای خانه‌دار شدن در کشور 23 اردیبهشت 1404

دوره انتظار ۲۷ ساله برای خانه‌دار شدن در کشور

به گزارش اکوایران، حبیب‌الله طاهرخانی، معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که نهضت ملی مسکن یک با پروژه بزرگ است،‌گفت: ۸۴۰ هزار نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۵۰۰ هزار واحد شروع شده بود. او با بیان این‌که در دولت چهاردهم ساخت ۱۱۰ هزار واحد دیگر آغاز شده است،‌ افزود: […]

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از زبان هنر در فعالیتهای فرهنگی از الزامات اساسی است 23 اردیبهشت 1404

استفاده از زبان هنر در فعالیتهای فرهنگی از الزامات اساسی است

شیراز- معاون فرهنگی سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: استفاده از زبان هنر در فعالیتهای فرهنگی از الزامات اساسی و تردیدناپذیر است.

پیمان جبلی: رادیو همیشه پیشرو بوده است؛ تجلیل از خبرنگار غزه 23 اردیبهشت 1404

پیمان جبلی: رادیو همیشه پیشرو بوده است؛ تجلیل از خبرنگار غزه

رئیس صداوسیما با اشاره به رویکردهای رادیو در توجه به استان ها و همچنین بهره گیری از ظرفیت های جدید بیان کرد که رادیو همواره در همه حوزه ها پیشرو بوده است.

پنج اجرای جدید در تئاتر شهر روی صحنه می‌روند 22 اردیبهشت 1404

پنج اجرای جدید در تئاتر شهر روی صحنه می‌روند

مجموعه تئاتر شهر میزبان ۵ اجرای جدید نمایشی می‌شود.

بازیگران «آقای زالو» معرفی شدند؛ از امین حیایی تا مهران مدیری 22 اردیبهشت 1404

بازیگران «آقای زالو» معرفی شدند؛ از امین حیایی تا مهران مدیری

بازیگران «آقای زالو» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهران احمدی معرفی شدند.

«افسانه سپهر» برنده جایزه طلایی رِمی از آمریکا شد 22 اردیبهشت 1404

«افسانه سپهر» برنده جایزه طلایی رِمی از آمریکا شد

پنجاه و هشتمین جشنواره فیلم «ورلد فست هیوستون» آمریکا، جایزه رِمی خود را به انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر» اهدا کرد.

22 اردیبهشت 1404

ببینید | شست‌وشوی ساختمان با پهپاد ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند نسل جدید پهپادهای شست وشوی ساختمان را طراحی و تولید کنند. /خبرفوری

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند 20 اردیبهشت 1404

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند

معاون علمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه گفت:کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند، متأسفانه برخی از استان‌های بزرگ هنوز از داشتن چنین کارخانه‌هایی محروم‌اند، در حالی که این مراکز نقشی کلیدی در اتصال صنعت به فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است 20 اردیبهشت 1404

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه با ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی، پنج درصد از تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است، رقمی که با استان تهران با تنها ۲۷۰ هزار هکتار اراضی برابر است و این مقایسه نشان‌دهنده تأثیر بهره‌گیری از روش‌های نوین، سیستم‌های هوشمند و دانش‌بنیان در افزایش بهره‌وری است.

لزوم تحول در زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی 16 اردیبهشت 1404

لزوم تحول در زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی

در نشست زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی، مسئولان پارک علم و فناوری و دانشگاه فردوسی مشهد با انتقاد از محدودیت‌های بوروکراتیک و نابرابری در تخصیص منابع، بر ضرورت حل موانع تجاری‌سازی علم و حمایت واقعی از شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کردند.

14 اردیبهشت 1404

فعالیت ۱۲۴ واحد صنعتی دانش بنیان در قزوین

مدیرکل صمت استان قزوین از ثبت و فعالیت ۱۲۴واحد صنعتی دانش بنیان در راستای افزایش بهره وری در تولید خبرداد.

افزایش ظرفیت سفر به نجف در محرم 20 اردیبهشت 1404

افزایش ظرفیت سفر به نجف در محرم

نجف یکی از شهر‌های مهم عراق است که هر‌ساله مسافران و زائران زیادی به آن سفر می‌کنند. ایرانی‌ها نیز در ایام مختلف سال به این‌شهر سفر می‌کنند. معمولا در ماه‌های محرم و صفر، تعداد مسافرانی که به عراق و نجف سفر می‌کنند، بسیار بیشتر از دیگر روز‌های سال است.

همراه داشتن این وسایل برای سفر حج ممنوع است 16 اردیبهشت 1404

همراه داشتن این وسایل برای سفر حج ممنوع است

زائران بیت الله الحرام باید پیش از سفر حج تمتع مدارک لازم برای سفر را به همراه داشته باشند و از آوردن برخی وسایل و داروهای ممنوعه داخل هواپیما خودداری کنند.

هتل‌های نزدیک به دریاچه وان و نحوه رزرو آن‌ها 16 اردیبهشت 1404

هتل‌های نزدیک به دریاچه وان و نحوه رزرو آن‌ها

دریاچه وان به عنوان بزرگترین دریاچه ترکیه یکی از مقاصد گردشگری جذاب برای توریست‌ها و مسافران خارجی است. بسیاری از گردشگران هنگام سفر به شهر وان می‌خواهند در هتل‌های نزدیک به این دریاچه اقامت داشته باشند تا برای تفریح و گردش در این منطقه راحت رفت‌وآمد کنند. به همین دلیل باید برای رزرو هتل در وان دقت زیادی به خرج داده و تمام موارد را مورد بررسی قرار داد.

تاریخ دقیق ثبت نام اربعین مشخص شد 15 اردیبهشت 1404

تاریخ دقیق ثبت نام اربعین مشخص شد

پورجمشیدیان گفت: موضوع ثبت نام زائران نیز از ابتدای ماه محرم آغاز خواهد شد. بحث بیمه زائران نیز امروز مشخص شد، شرکت بیمه زائران به زودی اعلام خواهد شد. بحث پارکینگ‌ها و چگونگی استقرار خودروها در پارکینگ‌ها نیز مقرر شد.

احتمال سفر بدون ویزا به مصر جدی شد! 15 اردیبهشت 1404

احتمال سفر بدون ویزا به مصر جدی شد!

است. تحقق آن، مستلزم اراده سیاسی قوی در سطح دولت‌های عضو است. از این‌رو، پیشنهاد می‌کنم نشستی اختصاصی میان وزرای گردشگری کشورهای عضو برای پیگیری این موضوع راهبردی برگزار شود.

عبدالقادر امام همچنین با اشاره به ظرفیت‌های مالی و نهادی موجود برای تأسیس صندوق مشترک سرمایه‌گذاری گردشگری، اظهار کرد: دبیرخانه D۸ در حال مذاکره با بانک توسعه اسلامی است و طرح مفهومی این صندوق به معاونت بانک در جده ارائه شده است. انتظار می‌رود کشورهای عضو نیز با مشارکتی فعال، روند نهایی‌سازی و تأسیس این نهاد مالی را تسریع بخشند.

تفاهم‌نامه پژوهشی بین دانشگاه آزاد و مرکز تحقیقات سلامت دفاع 23 اردیبهشت 1404

تفاهم‌نامه پژوهشی بین دانشگاه آزاد و مرکز تحقیقات سلامت دفاع

در نخستین محفل خاطره‌گویی تخصصی دفاع مقدس در حوزه پزشکی و پیراپزشکی، تفاهم‌نامه‌ای میان مرکز تحقیقات سلامت دفاعی و دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به امضاء رسید.

آشنایی دانشجویان با مهارت‌های شغلی و صنعتی از طریق دوره‌های کوتاه‌مدت 23 اردیبهشت 1404

آشنایی دانشجویان با مهارت‌های شغلی و صنعتی از طریق دوره‌های کوتاه‌مدت

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و ارتباطات صنعتی کمک کنند تا دانشجویان با مهارت های کاری و صنعتی بهتر آشنا شوند.

سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت در قم برگزار می‌شود 23 اردیبهشت 1404

سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت در قم برگزار می‌شود

قم- مراسم سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت پنجشنبه هفته جاری در مسجد اعظم قم برگزار می‌شود.

حوزه‌های علمیه شهرستان‌های خراسان تقویت می‌شوند 23 اردیبهشت 1404

حوزه‌های علمیه شهرستان‌های خراسان تقویت می‌شوند

تقویت حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها در دستور کار شورای عالی حوزه علمیه خراسان قرار گرفته است.

ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر 23 اردیبهشت 1404

ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت گفت: اکنون وقتی نمایندگان صنایع به دانشگاه مراجعه می‌کنند، مشخصاً نیروی انسانی خلاق و دارای پتانسیل بالا را مطالبه می‌کنند.