سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴ | Tuesday, 13 May , 2025
پ
  • شناسه : 11071
  • 27 آبان 1403 - 19:41
  • 17 بازدید
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :

تشکیل مرکز زنان و خانواده زیر نظر شهردار تهران

تشکیل مرکز زنان و خانواده زیر نظر شهردار تهران
تشکیل مرکز زنان و خانواده زیر نظر شهردار تهران

 لایحه شهردار در خصوص «تشکیل مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران» مورد بررسی قرار گرفت.  ابتدا نرگس معدنی پور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا توضیحاتی در خصوص این لایحه ارائه داد و گفت: با نگاه ویژه به احکام ۹۴، ،۹۵ ۱۰۰، و ۱۰۳ برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهرداری تهران مبنی بر توسعه رویکرد خانواده محوری، […]

 لایحه شهردار در خصوص «تشکیل مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران» مورد بررسی قرار گرفت. 

ابتدا نرگس معدنی پور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا توضیحاتی در خصوص این لایحه ارائه داد و گفت: با نگاه ویژه به احکام ۹۴، ،۹۵ ۱۰۰، و ۱۰۳ برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهرداری تهران مبنی بر توسعه رویکرد خانواده محوری، ساماندهی زنان سرپرست خانوار، توسعه زیرساخت‌های ویژه بانوان و غیره؛ شهرداری تهران موظف است با رعایت صرف و صلاح و در چهارچوب مصوبه ضوابط تشکیلاتی و دستورالعمل‌های اصلاح ساختار سازمانی نسبت به ارتقاء ساختار اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران با مأموریت سیاست گذاری، برنامه‌ریزی، مقررات برنامه‌ها و خط مش‌های ابلاغی حوزه زنان و خانواده در چارچوب وظایف و ماموریت‌های شهرداری تهران اقدام نماید لذا در اجرای ماده ۵۴ قانون شهرداری مصوب ۱۳۳۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی و به استناد ماده واحده قانون اصلاح پاره‌ای از مواد مربوط به شهرداری و نوسازی و عمران شهری مصوب ۱۳۵۱ و مواد ۳ و ۱۱ مصوبه ضوابط تشکیلاتی شهرداری تهران ابلاغی به شماره ۲۶۴۵ مورخ ۲ ۱۳۹۹ از تاریخ لازم الاجرا شدن این مصوبه اداره کل زنان و خانواده شهرداری تهران ابلاغی به شماره ۲۶۴۵ مورخ ۲ اردیبشت ۱۳۹۹ از زمان ابلاغ اداره کل شنانش شهرداری تهران به مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ذیل حوزه شهردار تهران ارتقا می یابد.  

در ادامه روند بررسی لایحه شهردار، مهدی چمران، رئیس شورا در خصوص این پیشنهاد که این مرکز زیر نظر شهردار باشد، اظهار داشت: این مسئولیت زیر نظر یکی از معاونت‌های شهرداری است که  وظیفه رسیدگی به اموز زنان را بر عهده دارد. و زمانی که این پیشنهاد پذذیرفته شود یعنی این مسئولیت تحت نظر شهردا باشد به معنای معاونت وی خواهد بود یعنی باید مسئولیت معاونت را به آن‌ها محول کنید تا در جلسات حضور یابد لذا پیشننهاد می‌شود زیر نظر معاونت باشد. 

مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت شورا با اشاره به راه اندازی مرکز حقوقی اظهار داشت: ما تجربه مرکز حقوقی را داشته‌ایم که اتفاقا تجربه بسیار موفقی بود و نشان داد مراکز و ساختارهایی که تحت نظر شهردار تهران بوده‌اند، نتیجه بهتری داشته‌اند، لذا با توجه به اهمیت مرکز بانوان، بنده مخالف این موضوع هستم که این مرکز ذیل معاونت باشد بلکه باید همچون ادوار گذشته مشخصا ذیل شهردار تهران باشد چرا که در معاونت فرهنگی و اجتماعی تجربه موفقی نداشته است. 

مهدی بابایی، عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا ضمن ابراز مخالفت خود با جدایی این مرکز از معاونت فرهنگی و اجتتماعی، در قالب پیشنهادی بیان کرد: بهتر است یک واحد رفع تنازعات نیز ایجاد شود تا در صورت بروز موازی کاری در این حوزه میانمعاونت‌های وقت، اختلافات حل و رفع شود.  

زهراشمس احسان؛عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا در توضیحاتی تکمیلی بیان کرد: علیرغم تأکید اسناد بالادستی بر اهمیت خانواده به عنوان رکن اساسی جامعه اجتتماعی، شواهد حاکی از آن است که رویکرد خانواده محوری در برنامه ریزی و مدیریت شهری تهران همچنان با کاستی‌های زیادی مواجه است. کلانشهر تهران، همچنان درعمل فاقد یک نظام منسجم و کارآمد برای پاسخگویی به نیازهای متنوع خانواده هاست. 

وی افزود: در بعد کالبدی فضایی نیز طراحی و توسعه شهری تهران عمدتا بدون توجه به نیازهای خانواده در حال شکل گیری است. شاخص‌های مببلمان شهری متناسب با شاخص‌های گروهای مختلف سنی نیست. دسترسی مناسب به خدمات شهری در مقیاس محله از مصادیق بارز آن است. در حوزه حمل و نقل عمومی عدم تناسب ناوگان با نیازهای خانواده به ویژه مادران دارای کودک، سالمندان با افراد کم توان چالش‌های جدی وجود دارد. فقدان آسانسور و پله برقی در بسیاری از ایستگاه‌های مترو، نبود فضاهای کافی برای کالسکه‌های کودک در اتوبوس‌ها و نیز در حوزه حمل و نقل عمومی برای زنان و کودکان نمونه‌های بارز مسئله و مشکل را داریم. 

شمس احسان ادامه داد: در بعد اجتماعی و فرهنگی موضوع خانواده تنها در ارتباط با زنان و کودکان نیست. تعریف خانواده در حال حاضر در جامعه دچار مسئله است و ما باید بازآفرینی الگوی خانواده متعالی را در دستور کار خود در محور مرکز زنان قرار دهیم. در حال حاضر تعادل مناسبی میان حفظ ارزش‌های سنتی و پذیرش و نوآوری نداریم و با تحول پارادایمی موضوع خانواده در عصر دیجیتال مواجه هستیم؛ مطالعات جهانی نیز نشان می‌دهد خانواده با چالش‌های جدی در زمینه تعادل میان فضای واقعی و مجازی روبه روست. 

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا با تاکید بر اینکه هوش مصنوعی و آینده تربیت خانوادگی از دیگر مشکلات و مسائل جدی است، گفت: هر برنامه‌ای که در حال حاضر ایجاد می‌کنیم باید ناظر به دو دهه آینده باشد. در حال حاضر خانواده و سرمایه اجتماعی دچار تهدید شده است یعنی بازآفرینی پیوندهای اجتماعی از طریق تقویت بنیان نهاد خانواده باید در دستور کار باشد. بررسی عملکرد ساختار فعلی مدیریت شهری نشان می‌دهد علیرغم تلاش‌های انجام شده همچنان شاهد پراکندگی در سیاست گذاری‌ها، موازی کاری در اجرا در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و فقدان نگاه سیستمی در مسائل خانواده هستیم.

وی افزود: ساختار فعلی اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران که به مدت سه سال مطالعات کارشناسی برای آن صورت گرفته است دال بر آن است که به دلیل محدودیت در اختیارات، منابع و ظرفیت‌های سازمانی آن، قادر به ایفای نقش هدایت و رهبری در برنامه‌های خانواده محوری در شهر تهران نیست. تجربیات جهانی نشان می‌دهد که موفقیت‌های خ داده در اجرای سیاست‌های خانواده محور مستلزم وجود یک نهاد قدرتمند، منسجم و دارای اختیارات کافی است که بتواند سیاست گذاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی لازم را در بین بخش‌های مختلف انجام دهد؛ بنابراین این تغییر ساختاری با پیش‌بینی سیاست‌های سازمانی قطعاً امکان توسعه برنامه‌های تخصصی در حوزه خانواده را فراهم می‌کند.

در ادامه روند بررسی این لایحه، آقامیری نیز با بیان اینکه اگر تصور کنیم با مستقل شدن این مرکز و واگذاری این مسئولیت به شهردار تهران، تاثیری در ارتقاء شان و جایگاه زنان داشته و فعالیت‌ها و اختیارات آن افزایش می‌یابد، اظهار داشت: چنین نیست؛ در صورت نیاز برای همکاری با حوزه‌های مختلف، مرکز ممکن است که ارتباط ضعیف‌تری با بخش‌ها داشته باشد و به دلیل تغییر سیاست‌ها و برنامه‌ها ممکن است که کارایی آن کاهش یابد. اگر این مرکز ذیل شهردار قرار بگیرد از لحاظ تاثیرگذاری و بهره‌وری و ارائه خدمات ضعیف خواهد شد چرا که قدرت هماهنگی آن با مجموعه‌های مختلف معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری کاهش می‌یابد لذا در عمل متضرر خواهد شد. 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز گفت: زمانی که شهرداری لایحه‌ای را ارائه می‌دهد حتماً در آن خصوص تأمل کرده و به اندازه کافی اندیشیده است‌ نکته‌ای که در اینجا مطرح است این است که اگر نظر شهرداری در این خصوص تغییر کرده باید اعلام کند ما در حال حاضر با رفتاری مواجهیم که گویا در این باره مدیران شهرداری دچار اختلاف شده و قصد دارند مسئولیت را به شورا واگذار کنند. 

وی در ادامه تصریح کرد: اگر خواست شهرداری این است که این مرکز زیر نظر شهردار مدیریت شود باید به صراحت بیان شود. شهرداری تکلیف خود را مشخص کند. شورا وظیفه ندارد اختلافات داخلی شهرداری را حل و فصل کند این کار در شان شورا نیست. نکته دیگری که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که قرار گرفتن این مرکز ذیل شهردار تهران به معنای ارتقای کیفیت انجام کارها و ارائه خدمات نیست. 

در ادامه سوده نجفی، عضو هیئت رئیسه شورا نیز در قالبی پیشنهادی بیان کرد: دغدغه همه اعضا این است که مبادا با این اقدام قدرت اجرایی مرکز کاهش یابد لذا پیشنهاد می‌شود این مرکز با قید اینکه عضو شورای معاونین هم باشد ذیل شهردار تهران قرار بگیرد.

سپس محمد امین توکلی زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز گفت: ما با عملکرد خود نشان داده‌ایم که پای خانواده ایستاده‌ایم. تقاضای ما این است که با ارتقاء اداره کل امور بانوان به مرکز موافقت شود و شورا این اجازه را بدهد که زیر نظر معاونت فعالیت خود را انجام دهد.

 بنابر پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا و با اکثریت آرای اعضاء مقرر شد مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران زیرنظر شهردار تشکیل شود.

در این جلسه لایحه مجوز تشکیل سازمان گردشگری و مراکز تفریحی شهر تهران در دستور کار جلسه صحن شورا قرار گرفت و اعضا پس از بررسی‌ها، برای پایش بیشتر این موضوع، رأی به بازگشت این لایحه به کمیسیون تخصصی دادند.

 نرگس معدنی پور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به تصویب یک فوریت مجوز تشکیل سازمان گردشگری و مراکز تفریحی شهر تهران در خرداد ماه سال جاری گفت: این لایحه در مرتبه نخست در مردادماه ۱۴۰۳ در صحن اعلام وصول شد که پس از چانه زنی ها این موضوع برای بررسی های بیشتر به کمیسیون های مربوطه ارجاع داده شد.

وی با بیان اینکه در بررسی های پیشین تاکید شد که محوریت آن به شرکت نوسازی عباس آباد محول شود اظهار کرد: با توجه به جلسات به عمل آمده تبیین شد که این مجموعه پتانسیل اصلاح ساختار برای تبدیل شدن به شرکت گردشگری دارد و می تواند موضوعات را در دل خود جای دهد از این رو مقرر شد تا حکم نود و یکم برنامه چهارم اصلاح و مشخصاً از عنوان ساختار سازمانی تخصصی استفاده شود.

این عضو شورا با اشاره به اینکه مطابق مصوبات و قوانین جاری، شرکت گردشگری شهر تهران به منظور ساماندهی مأموریت های شهرداری راه اندازی خواهد شد؛ اظهار کرد: شهرداری تهران موظف است به منظور توسعه گردشگری پایدار شهری، تأمین زیرساخت ها و رفع کمبودها، ارتقای کمی و کیفی خدمات و تأسیسات گردشگری و تبدیل شهر تهران به مقصد گردشگری با هدف جذب جهانگردان با رویکرد چابک سازی ساختار شهرداری نسبت به ارتقاء و اصلاح ساختار شرکت نوسازی عباس آباد و تشکیل آن به شرکت گردشگری اقدام کند.

وی تأکید کرد: شهرداری تهران الزام دارد تا ظرف مدت ۲ماه از زمان ابلاغ مصوبه، نسبت به ارائه اساسنامه شرکت مذکور در قالب اساسنامه شرکت های وابسته به شهرداری تهران و انجام مراحل قانونی با حفظ مأموریت های موجود به همراه ساختار تشکیلاتی جدید این مجموعه به شورای اسلامی شهر تهران جهت تصویب، اقدام کند.

معدنی پور در ادامه، الزام شهرداری تهران در خصوص حذف و تجمیع ساختارهای موازی و مشابه او اصلاح این موارد در اساسنامه جدید و محول کردن کلیه امورات مربوط به گردشگری، تفریحی و… به شرکت گردشگری تهران(عباس آباد)، انتقال اموال و دارایی ها و تعهدات حقوقی واحدهای مذکور به شرکت گردشگری تهران، ارائه کلیه ردیف های اعتباری بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ واحد های مذکور در قالب اصلاحیه بودجه از زمان ابلاغ این مصوبه را از تکالیف شهرداری تهران در این خصوص بر شمرد.

رئیس کمیسیون برنامه ‌وبودجه شورای شهر تهران نیز پیرامون بررسی لایحه «مجوز تشکیل سازمان گردشگری و مراکز تفریحی شهر تهران»، اظهار کرد: درحال حاضر می‌خواهیم مجوز تشکیل شرکت گردشگری شهر تهران را دهیم که همان شرکت نوسازی عباس آباد است اما به دلیل اینکه اساسنامه عباس آباد به این صورت بوده که باید به تصویب شورا و هییت وزیران برسد، برای اصلاحات بعد از تصویب شورای شهر در هییت وزیران باید تصویب شود.

وی افزود: درحال حاضر باید تشکیل شرکت را تصویب کنیم تا اساسنامه آن ارائه شود، بعد از آن با حفظ ماهیت نوسازی و معماری، مباحث گردشگری هم به فعالیت شرکت افزوده می‌شود. 

آخوندی بیان کرد: در لایحه مربوطه اشاره شده که نسبت به ارتقا و اصلاح ساختار اقدامات لازم انجام شود، درواقع شرکت عباس آباد، انجام مسئولیت‌های قبل را دنبال می‌کند اما به دلیل اینکه بخشی از ماموریت‌های آن درحال حاضر در حوزه گردشگری است، سایر مجموعه‌های شهرداری نیز با این مجموعه ادغام شده و در حوزه گردشگری به صورت یکپارچه عمل می‌کند. 

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر ادامه داد: در این جلسه اگر با تصویب تشکیل شرکت گردشگری موافقت کنیم، بعد از آن در حین بررسی اساسنامه مشخص می کنیم که شرکت گردشگری ذیل کدام معاونت شهرداری فعالیت خود را ادامه دهد.

وی گفت: در تبصره دوم لایحه اشاره شده که کلیه امور مربوط به گردشگری، تفریحی، میراث فرهنگی و ابنیه تاریخی متعلق به شهرداری تهران در یک ساختار مشخص قرار می‌گیرد، درواقع در تمام بخش‌های شهرداری هر آنچیزی که در این حوزه‌ها فعالیت می‌کنند ذیل این شرکت قرار خواهد گرفت که به صورت دقیق ذکر شده است. 

ناصرامانی ،عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه در جریان تصویب تشکیل این مجموعه، سازمان و شرکت جدیدی احداث نمی شود و تنها اصلاح ساختار صورت می گیرد، اظهار کرد: موضوع گردشگری امروز یکی از ضرورت های اصلی در شهر تهران است و نقصان آن کاملا ملموس است؛ هرچند شهرداری تهران اقدامات زیاد و مهمی در راستای توسعه گردشگری انجام داده است، اما از آنجایی که این اقدامات پراکنده، غیر منسجم و غیر متمرکز بوده است اصلا دیده نمی‌شود.

وی افزود: در بررسی های مختلفی که انجام شده میتوان تاکید کرد که بهترین و راحت ترین کار برای انجام این ماموریت شرکت نوسازی عباس آباد است، از این رو این ساختار جدید به هیچ عنوان با ماهیت سازمان نوسازی تعارضی ندارد و می توان اساسنامه را به گونه ای تنظیم کرد که سازمان هم به کار اساسی خود که نوسازی است، بپردازد و هم بتواند امور گردشگری را دنبال کند.

مهدی اقراریان،رئیس کمیته حقوقی شورا نیز در تذکری عنوان داشت: ما در مجموعه شهرداری تهران یک معاونت فرهنگی اجتماعی داریم که در حال اجرای ماموریت های تعریف شده خود است، از سوی دیگر یک مجموعه هیات امنایی داریم بنام سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ در همین سازمان شاهد این هستیم که ماموریتی در خصوص گردشگری برای آن تعریف شده است و موضوعات بصورت مستقل مدیریت می شود؛ اما یک بوم و دو هوایی در این موضوع وجود دارد.

وی گفت: در این لایحه صراحتاً باید تکلیف سازمان فرهنگی و هنری مشخص شود و مامویت های آن با تمام نکات مورد بررسی قرار گرفته و به مجموعه گردشگری عباس آباد محول شود تا شاهد یک مدیریت مجمع الجزایر غیر پیوسته در حوزه گردشگری پایتخت نباشیم.

این عضو شورا با تاکید بر اینکه نمیتوان چشم خود را در خصوص برخی مسایل فرو ببندیم و آنها را نادیده بگیریم افزود: در حال حاضر یک جزیره مستقلی بنام سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران وجود دارد؛ این مسئله باید تعیین تکلیف شود و این سازمان مکلف شود تا کلیه حوزه گردشگری را در اختیار مجموعه گردشگری عباس آباد قرار دهد.

رییس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، نیز در توضیحی عنوان کرد: در برخی مقیاس های کوچک همچون محلات هستند مواردی که با عناوین تفریحی تلقی می شوند که مقرر شده بود در متن واژه مجموعه های بزرگ مقیاس تحریر شود. 

وی در پیشنهادی مطرح کرد: با توجه به تمرکز این مجموعه بر موزه ها و مراکز تاریخی بهتر است واژه تفریحی از بخش وظایف آن حذف شود؛ کلمه تفریحی در عنوان سازمان نیز آمده بود که با مشورت و هم فکری در نهایت حذف شد. 

رئیس شورای شهر تهران نیز با تاکید بر اینکه باید در این متن بنویسیم که این اختیارات به شرکت عباس آباد با حفظ مسئولیت ذاتی فعلی خود داده می‌شود، گفت: چیزی از مسئولیت فعلی شرکت عباس آباد کم نمی‌شود؛ بلکه به آن اضافه هم می‌شود.

وی گفت: شما به چیتگر بروید و ببینید چه خبر است؛ هر قسمتی از آن را یک سازمان اداره می‌کند و بعد می‌گوییم چرا درخت‌هایش آب نخورده و بعد می‌گویند این دست من نیست و مربوط به سازمان دیگر می‌شود، در حالیکه این عدم مدیریت واحد در این بخش کوچک ببینید چقدر مشکل ایجاد کرده و حتی به آقای زاکانی نامه نوشتم که مدیریت چیتگر و دریاچه را یکسان کنید و حالا گردشگری در تهران را ببینید چگونه است که هر بخشش در اختیار یک مجموعه است.

جعفر شربیانی ،عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه یک سری از سازمان ها و شرکت ها با توجه به سوابق و قدمت آنها در شهرداری تهران دارای یک برند هستند و این برند ها با ارزش است گفت: یکی از همین برندهای ارزشمند مجموعه عباس آباد است که در حوزه معماری، شهرسازی و عمرانی دارای سوابق درخشان بوده، لذا باید وظایف های ذاتی این مجموعه و فعالیت هایی که ذیل معاونت شهرسازی دارد استمرار داشته باشد و موضوع گردشگری به وظایف آن افزوده شود.

وی یادآور شد: ما در خصوص حفظ برند های شهرداری تهران همچون یادمان سازه تاکید داشتیم؛ علی رغم فعالیت های درخشان مجموعه ها، قطعا برای تولید و ارتقای یک برند هزینه ها و زمان های زیادی صرف شده  از این رو مهم است که ما بر حفظ نام و هویت مجموعه های مهمی چون عباس آباد تاکید کنیم.

رئیس کمیته گردشگری شورا با بیان اینکه تشکیل این شرکت در دهه ۹۰ مطرح شد اما به سرانجام نرسید، گفت: اگر امروز هم از سازمان به شرکت آمدیم، از این بابت است که تمام آسیب شناسی ها صورت گرفته و دو سال بررسی انجام شد.

وی اضافه کرد: هویت معماری و شهرسازی شرکت نوسازی عباس آباد حفظ خواهد شد و معاونت گردشگری و معاونت میراث فرهنگی به آن اضافه می شود.

معاون اجتماعی شهرداری تهران با حضور در صحن شورای شهر تهران با بیان اینکه امروز دو مأموریت ذاتی معاونت فرهنگی را می‌خواهید سلب کنید و معاونت را از هم می پاشاند، اظهار کرد: همه ما بر روی مدیریت واحد شهری تأکید داریم و این رویکرد در مأموریت‌های تخصصی هم باید دیده شود و نباید در داخل مجموعه شهری رفتار جزیره‌ای داشته باشیم .

وی با اشاره به اینکه اگر یک مجموعه تخصصی را از مأموریت آن جدا کنیم، نقض غرض است گفت: اگر قبول داریم که مباحث گردشگری باید در یک مجموعه مدیریت شود، این را هم باید بپذیریم که مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز باید در یک فضا مدیریت شود؛ حوزه بانوان و حوزه گردشگری جزء وظایف تعریف شده معاونت است.

توکلی زاده با تأکید بر اینکه برخی حوزه ها با هم پیوستگی دارد، یادآور شد: در جلسات قبل قرار شد بحث و بررسی صورت بگیرد و نتایج آن در صحن مطرح شود اما نمی دانیم به چه دلیلی به کمیسیون برای این موضوع و اداره کل خانواده دعوت نشدیم؟

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه بنده اینگونه نشان داده ام که بخشی نگری ندارم و هرجا که بتوانم کمک می کنم، تصریح کرد: شما گفتید به معاونت فنی و عمرانی در بحث غیرنقد کمک کنیم و یا مجموعه های الزهرا را به سازمان مدیریت بحران تحویل دهیم که انجام دادیم و انتظار داریم در این فرصت اندک اجازه داده شود که طرح هایمان را به سرانجام برسانیم.

وی ضمن تقاضای اینکه اجازه دهید جلسات با حضور معاونت تخصصی برگزار و نظرات ما هم استماع شود اضافه کرد: سازمان عباس آباد اگر قرار است وارد حوزه گردشگری شود چرا زیر نظر معاونت شهرسازی بماند؟ پیشنهاد ما این است که موضوع گردشگری ذیل معاونت فرهنگی بماند.

مدیرعامل شرکت اراضی عباس آباد نیز با بیان اینکه وظایف گردشگری در تهران هیچ گاه مسیر یکسانی نداشته است، افزود: تصمیم امروز شورا مهم و اثرگذار است؛ اما فارغ از اینکه جایگاه این موضوع به کجا می رسد، اصل موضوع این است که بنای گردشگری همیشه مغفول بوده اما با حمایت شهردار تهران و معاونینش حوزه گردشگری از این نابسامانی خارج شده است؛ اما اراضی عباس آباد در شرایطی است که می‌تواند نقش جدی در گردشگری ایجاد کند و با همکاری ارکان شهری این مهم فراهم شده است.

وی با بیان اینکه لازم است که شورای سیاست گذاری برای این سازمان شکل گیرد، گفت: همه معاونت‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران در مورد گردشگری سهم دارند و لازم است این شورای سیاست گذاری و مدیریت واحد تشکیل شود و اگر اراده شخص شهردار نبود این اتفاق محقق نمی شد.

رئیس شورای شهر تهران نیز در این خصوص ضمن تاکید بر اینکه تشکیل سازمان گردشگری در راستای مدیریت واحد شهری است اظهار کرد: شورای شهر تهران در بررسی این لایحه به موادی استناد می‌کند که هنوز در هیات تطبیق رد یا تصویب نشده است و باید قانون را اجرا کنیم تا ایرادی بعدا پیدا نشود و تصویب این لایحه به تأیید یا رد این ماده واحده بستگی دارد و اجبارا این موضوع از دستور خارج می شود.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اگر ما بخواهیم گردشگری را با ماهیت شهرسازی بنگریم نقض غرض خواهد شد گفت: پیشنهاد می شود تا این موضوع برای بررسی بیشتر به کمیسیون ارجاع و در جلسات از معاونین شهرداری نیز برای استماع نظراتشان دعوت شود.

 در نهایت طبق تصمیم اعضای شورای شهر تهران به دلیل اینکه هنوز فرمانداری تهران مصوبه اصلاح حکم ۹۱ برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران که از سوی شورای شهر تهران اصلاح شد را تأیید نکرده است؛ تصویب این لایحه تا اخذ نظر نهایی هیأت تطبیق به تعویق افتاد و از دستور جلسه خارج شد.

 درجلسه امروز شورای شهر تهران رئیس کمیسیون برنامه و بودجه از معرفی دو عضو جدید برای مجمع شرکت نوسازی عباس آباد خبر داد. این معرفی در راستای رفع مشکلات موجود در تشکیل مجمع و اجرای ماده دهم اساسنامه شرکت نوسازی عباس آباد انجام شد. محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جریان دویست و هشتادمین جلسه صحن شورا، با اشاره به مشکلات موجود در تشکیل مجمع شرکت نوسازی عباس آباد، گفت: مجمع عباس آباد هم‌اکنون با مشکل مواجه شده و تشکیل نمی‌شود. بنابراین، حسابرسی‌های مربوطه که باید در داخل مجمع قرائت شوند؛ هنوز انجام نشده‌اند. در حال حاضر، آماده‌ایم تا اعضای پیشنهادی را معرفی کنیم و پس از تصویب، مجمع برگزار شود.

آخوندی افزود: پس از برگزاری این مجمع و با توجه به تغییرات احتمالی، افراد جدیدی نیز ممکن است برای عضویت در مجمع معرفی شوند. 

وی در ادامه تأکید کرد: این اقدام تنها برای برگزاری مجمع شرکت نوسازی عباس آباد است و مشکلات اجرایی ناشی از نقص‌هایی که تاکنون وجود داشته، در این روند حل خواهد شد.

در این راستا، دو نفر ( آقایان مهدی منوری و مجید غفوری روزبهانی) را برای عضویت در مجمع شرکت نوسازی عباس آباد معرفی کرد که هر دو دارای سوابق مدیریتی برجسته‌ای هستند. 

در پایان، پس از بررسی‌های لازم و ارائه نظرات اعضای شورا، لایحه پیشنهادی برای معرفی اعضای جدید مجمع شرکت نوسازی عباس آباد به تصویب رسید. 

 

قانون جدید پلیس راهور اعلام شد؛ ۳ روز توقیف خودرو برای رانندگی پرخطر 23 اردیبهشت 1404

قانون جدید پلیس راهور اعلام شد؛ ۳ روز توقیف خودرو برای رانندگی پرخطر

به گزارش اکوایران، پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که بیش از یک‌سوم از تصادفات منجر به فوت در پایتخت ناشی از سرعت غیرمجاز بوده‌ است. شریفی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران، با استناد به آمار ۲ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ گفت: «۳۵ درصد تصادفاتی که منجر به فوت شده‌اند، مستقیماً به دلیل سرعت […]

وام مسکن ۱۴۰۴ چقدر خانه می‌خرد؟ بررسی قدرت خرید وام اوراق در بازار مسکن تهران 23 اردیبهشت 1404

وام مسکن ۱۴۰۴ چقدر خانه می‌خرد؟ بررسی قدرت خرید وام اوراق در بازار مسکن تهران

به گزارش اکوایران، با وجود اصلاحاتی که بانک مسکن در شرایط اعطای وام اوراق اعمال کرده-از جمله حذف محدودیت قدمت بنا و امکان دریافت وام زوجین توسط سایر اعضای خانواده-مشکل اصلی همچنان پابرجاست: وام‌های موجود پاسخگوی نیاز متقاضیان خرید مسکن نیستند. قیمت مسکن در تهران طی هشت سال گذشته بیش از ۱۸۰۰ درصد افزایش یافته؛ از […]

دوره انتظار ۲۷ ساله برای خانه‌دار شدن در کشور 23 اردیبهشت 1404

دوره انتظار ۲۷ ساله برای خانه‌دار شدن در کشور

به گزارش اکوایران، حبیب‌الله طاهرخانی، معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که نهضت ملی مسکن یک با پروژه بزرگ است،‌گفت: ۸۴۰ هزار نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۵۰۰ هزار واحد شروع شده بود. او با بیان این‌که در دولت چهاردهم ساخت ۱۱۰ هزار واحد دیگر آغاز شده است،‌ افزود: […]

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

23 اردیبهشت 1404

غول سینمای فرانسه محکوم شد؛ ۱۸ ماه حبس برای ژرار دوپاردیو

ژرار دوپاردیو به اتهام تجاوز جنسی مجرم شناخته شد و ۱۸ ماه حبس تعلیقی گرفت.

ابراز شرمندگی ۳۵۰ چهره سینمایی از انفعال در برابر رژیم صهیونیستی 23 اردیبهشت 1404

ابراز شرمندگی ۳۵۰ چهره سینمایی از انفعال در برابر رژیم صهیونیستی

کاستا گاوراس، مارک رافالو و پدرو آلمادوار از جمله ۳۵۰ سینماگری هستند که با نامه‌ای درباره کشته شدن شخصیت اصلی مستند فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی، از انفعال صنعت سینما ابراز شرمندگی کردند.

جشنواره ملی تئاتر خیابانی محلات؛ رویدادی در مسیر رشد و بلوغ هنر 23 اردیبهشت 1404

جشنواره ملی تئاتر خیابانی محلات؛ رویدادی در مسیر رشد و بلوغ هنر

محلات – جشنواره تئاتر خیابانی محلات می‌تواند در سال‌های آینده با جذب مشارکت کشورهای همسایه و هنرمندان بین‌المللی، به سطح بین‌المللی ارتقا یابد و زمینه‌ساز تبادل فرهنگی و تجربیات جدید باشد.

انتصاب مدیران مرکز کودک و نوجوان سیما 23 اردیبهشت 1404

انتصاب مدیران مرکز کودک و نوجوان سیما

طی مراسمی احکام ۲۸ نفر از مدیران مرکز کودک و نوجوان سیما اعطا شد.

مدیر روابط عمومی سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس منصوب شد 23 اردیبهشت 1404

مدیر روابط عمومی سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس منصوب شد

محمدجواد عمرانی مدیر روابط عمومی سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت شد.

22 اردیبهشت 1404

ببینید | شست‌وشوی ساختمان با پهپاد ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند نسل جدید پهپادهای شست وشوی ساختمان را طراحی و تولید کنند. /خبرفوری

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند 20 اردیبهشت 1404

کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند

معاون علمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه گفت:کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند، متأسفانه برخی از استان‌های بزرگ هنوز از داشتن چنین کارخانه‌هایی محروم‌اند، در حالی که این مراکز نقشی کلیدی در اتصال صنعت به فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است 20 اردیبهشت 1404

ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه نیازمند فناوری‌های نوین است

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه با ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی، پنج درصد از تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است، رقمی که با استان تهران با تنها ۲۷۰ هزار هکتار اراضی برابر است و این مقایسه نشان‌دهنده تأثیر بهره‌گیری از روش‌های نوین، سیستم‌های هوشمند و دانش‌بنیان در افزایش بهره‌وری است.

لزوم تحول در زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی 16 اردیبهشت 1404

لزوم تحول در زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی

در نشست زیست‌بوم فناوری خراسان رضوی، مسئولان پارک علم و فناوری و دانشگاه فردوسی مشهد با انتقاد از محدودیت‌های بوروکراتیک و نابرابری در تخصیص منابع، بر ضرورت حل موانع تجاری‌سازی علم و حمایت واقعی از شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کردند.

14 اردیبهشت 1404

فعالیت ۱۲۴ واحد صنعتی دانش بنیان در قزوین

مدیرکل صمت استان قزوین از ثبت و فعالیت ۱۲۴واحد صنعتی دانش بنیان در راستای افزایش بهره وری در تولید خبرداد.

افزایش ظرفیت سفر به نجف در محرم 20 اردیبهشت 1404

افزایش ظرفیت سفر به نجف در محرم

نجف یکی از شهر‌های مهم عراق است که هر‌ساله مسافران و زائران زیادی به آن سفر می‌کنند. ایرانی‌ها نیز در ایام مختلف سال به این‌شهر سفر می‌کنند. معمولا در ماه‌های محرم و صفر، تعداد مسافرانی که به عراق و نجف سفر می‌کنند، بسیار بیشتر از دیگر روز‌های سال است.

همراه داشتن این وسایل برای سفر حج ممنوع است 16 اردیبهشت 1404

همراه داشتن این وسایل برای سفر حج ممنوع است

زائران بیت الله الحرام باید پیش از سفر حج تمتع مدارک لازم برای سفر را به همراه داشته باشند و از آوردن برخی وسایل و داروهای ممنوعه داخل هواپیما خودداری کنند.

هتل‌های نزدیک به دریاچه وان و نحوه رزرو آن‌ها 16 اردیبهشت 1404

هتل‌های نزدیک به دریاچه وان و نحوه رزرو آن‌ها

دریاچه وان به عنوان بزرگترین دریاچه ترکیه یکی از مقاصد گردشگری جذاب برای توریست‌ها و مسافران خارجی است. بسیاری از گردشگران هنگام سفر به شهر وان می‌خواهند در هتل‌های نزدیک به این دریاچه اقامت داشته باشند تا برای تفریح و گردش در این منطقه راحت رفت‌وآمد کنند. به همین دلیل باید برای رزرو هتل در وان دقت زیادی به خرج داده و تمام موارد را مورد بررسی قرار داد.

تاریخ دقیق ثبت نام اربعین مشخص شد 15 اردیبهشت 1404

تاریخ دقیق ثبت نام اربعین مشخص شد

پورجمشیدیان گفت: موضوع ثبت نام زائران نیز از ابتدای ماه محرم آغاز خواهد شد. بحث بیمه زائران نیز امروز مشخص شد، شرکت بیمه زائران به زودی اعلام خواهد شد. بحث پارکینگ‌ها و چگونگی استقرار خودروها در پارکینگ‌ها نیز مقرر شد.

احتمال سفر بدون ویزا به مصر جدی شد! 15 اردیبهشت 1404

احتمال سفر بدون ویزا به مصر جدی شد!

است. تحقق آن، مستلزم اراده سیاسی قوی در سطح دولت‌های عضو است. از این‌رو، پیشنهاد می‌کنم نشستی اختصاصی میان وزرای گردشگری کشورهای عضو برای پیگیری این موضوع راهبردی برگزار شود.

عبدالقادر امام همچنین با اشاره به ظرفیت‌های مالی و نهادی موجود برای تأسیس صندوق مشترک سرمایه‌گذاری گردشگری، اظهار کرد: دبیرخانه D۸ در حال مذاکره با بانک توسعه اسلامی است و طرح مفهومی این صندوق به معاونت بانک در جده ارائه شده است. انتظار می‌رود کشورهای عضو نیز با مشارکتی فعال، روند نهایی‌سازی و تأسیس این نهاد مالی را تسریع بخشند.

امتداد حوزه علمیه قم در بیش از ۱۰۰ کشور جهان 23 اردیبهشت 1404

امتداد حوزه علمیه قم در بیش از ۱۰۰ کشور جهان

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: جوانان در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا با بهره گیری از معارفی که در حوزه علمیه قم فراگرفته‌اند مراکز علوم اسلامی و انسانی را در کشورهای مختلف سامان داده‌اند.

تاسیس شعبه دانشگاه سن‌پترزبورگ روسیه در ایران 23 اردیبهشت 1404

تاسیس شعبه دانشگاه سن‌پترزبورگ روسیه در ایران

تفاهم‌نامه تاسیس شعبه دانشگاه سن پترزبورگ روسیه در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران امضا شد.

۵ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد به مرتبه استادی ارتقا یافتند 23 اردیبهشت 1404

۵ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد به مرتبه استادی ارتقا یافتند

در جلسه اخیر هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی ۵ عضو هیئت علمی این دانشگاه با ارتقا مرتبه علمی این اعضا به درجه استادی موافقت شد.

آغاز به کار دبیرخانه ملی پیوست رسانه‌ای پارک‌های فناوری در تربیت مدرس 23 اردیبهشت 1404

آغاز به کار دبیرخانه ملی پیوست رسانه‌ای پارک‌های فناوری در تربیت مدرس

دبیرخانه ملی تدوین و پیوست رسانه‌ای پارک‌های علم و فناوری کشور با هدف ارتقای ارتباطات و توسعه همکاری‌ها، در دانشگاه تربیت مدرس راه‌اندازی شد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی: حوزه علمیه باید طلاب زمان‌شناس تربیت کند 23 اردیبهشت 1404

آیت‌الله دری نجف‌آبادی: حوزه علمیه باید طلاب زمان‌شناس تربیت کند

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: حوزه علمیه هم باید زمان شناس باشد و هم طلاب زمان شناس تربیت کند.