مترو به دانشگاه علوم و تحقیقات رسید/ساخت تونل پدافندی در شهر زیرزمینی - اکسپرسنا

مترو به دانشگاه علوم و تحقیقات رسید/ساخت تونل پدافندی در شهر زیرزمینی - اکسپرسنا | اکسپرسنا
یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴ | Sunday, 20 July , 2025
پ
  • شناسه : 7853
  • 22 آبان 1403 - 19:41
  • 37 بازدید
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :

مترو به دانشگاه علوم و تحقیقات رسید/ساخت تونل پدافندی در شهر زیرزمینی

مترو به دانشگاه علوم و تحقیقات رسید/ساخت تونل پدافندی در شهر زیرزمینی
مترو به دانشگاه علوم و تحقیقات رسید/ساخت تونل پدافندی در شهر زیرزمینی

جعفر تشکری هاشمی در این بازدید که از ایستگاه تختی در خط ۷ آغاز شد ضمن خداقوت به سازندگان خطوط ۶ و ۷ مترو گفت: خوشبختانه توان مهندسی بالا، مارا مطمئن کرده که همکار و شریک خوبی برای توسعه پروژه های زیرساختی مترو داریم. است.  رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران گفت: […]

جعفر تشکری هاشمی در این بازدید که از ایستگاه تختی در خط ۷ آغاز شد ضمن خداقوت به سازندگان خطوط ۶ و ۷ مترو گفت: خوشبختانه توان مهندسی بالا، مارا مطمئن کرده که همکار و شریک خوبی برای توسعه پروژه های زیرساختی مترو داریم. است. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران گفت: خط ۷ می‌تواند نیمه جنوبی شهر  را به شمال غرب  وصل  و مسیر قطبی خوبی را برای شهروندان ایجاد کند.  

وی با بیان اینکه نگاه به مترو بلند مدت است و با تکمیل خط۷ کاری ماندگار در تهران خواهیم داشت اظهار کرد: در شورای شهر برای توسعه زیرساخت مترو تلاش می‌کنیم و امیدواریم با احداث ۱۱ خط، شبکه کاملی برای دسترسی ایمن، روان و پاک ایجاد شود، ساخت مترو از جمله کارهایی است که نباید در آن شک کرد و باید با تمام توان برای توسعه خطوط مترو تلاش کرد. 

تشکری هاشمی  اظهار کرد: بخش عمده ای از فعالیت های عمرانی خطوط ۶ و ۷ انجام شده  اگر خطوط تکمیل شوند می‌توانیم ظرفیت جابه‌جایی مسافران  را تا ۳۰ درصد افزایش دهیم و با کاهش سرفاصله ها به بهبود سرویس دهی برسیم. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه ساخت خطوط  ۸،  ۹، ۱۰ و ۱۱ نیز بطور حتم در دستور کار است گفت: البته مجوز قطعی خط ۱۱ هنوز از شورای عالی ترافیک دریافت نشده و این کار باید هرچه سریعتر انجام شود. 

تشکری هاشمی درخصوص بودجه مترو گفت: در شورای شهر برای تامین بودجه تلاش می‌کنیم البته به موازات این باید نقش دولت را نیز فراهم کنیم از عزیزان خود در مجلس و دولت می‌خواهیم که ۲۰۰ میلیارد تومان کمک به شهرداری‌های را افزایش دهند. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران افزود: برای ساخت هر کیلومتر مترو به بیش از ۳ هزار میلیارد تومان هزینه احتیاج است، خطوط باقی مانده را می‌توان با ۱۵ هزار میلیارد تومان تکمیل کرد، اما برای احداث  ۱۶۰ کیلومتر باقی مانده مطابق با قیمت روز به ۴۸۰ هزار میلیارد تومان احتیاج دارید با ۲۰۰ میلیارد تومانی که دولت می‌دهد ده‌ها نسل بعد از ما نیز درگیر ساخت مترو خواهند بود. 

تشکری هاشمی تصریح کرد: امروز  برای آلودگی هوا نیروگاه ها را خاموش میکنیم  اما یکی از راه های کاهش آلودگی هوا همین توسعه خطوط مترو و سیستم حمل و نقل عمومی است ما برای هر لیتر بنزین ۷۵ سنت هزینه میکنیم اما اگر همین پول را به مترو اختصاص دهیم می‌توانیم سالانه چندین کیلومتر مترو بسازیم. 

وی گفت: این اطمینان را می‌دهیم که بودجه تکمیل خطوط مترو اولویت ما در متمم بودجه ۱۴۰۳  است. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پیشرفت فیزیکی ایستگاه تختی گفت: ایستگاه تختی اولین ایستگاه خط ۷ است و تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته این ایستگاه ۳۸۰ متر طول دارد و از آنجایی که جزیره ای است  اهمیت بسیاری دارد. 

وی با اشاره به اینکه اولویت ما تکمیل خطوط باقی مانده است گفت: با احداث پایانه در ایستگاه تختی سرویس دهی بهتری خواهیم داشت، وقتی ۹۰ درصد سرمایه گذاری در خط انجام گرفت باید تلاش کنیم مابقی نیز به سرانجام برسد. 

تشکری هاشمی با بیان اینکه اخبار خوب و  امیدوار کننده‌ای از مجری خط شنیده‌ایم گفت: مطابق با آمار مجری خط، در حال حاضر کارگران به صورت سه شیفت در حال کار هستند و تا خرداد ماه سال آینده این ایستگاه به بهره‌برداری می‌رسد. 

وی تأکید کرد: انتهای خط ۷ به دانشگاه علوم تحقیقات می‌رسد و با تکمیل این خط دانشجویان می‌توانند از دانشگاه وارد بخش‌های مختلف شهر شوند. 

تشکری هاشمی گفت: قطارهای جدید از پایان سال جاری وارد ناوگان می‌شوند و می‌توانند بخش زیادی از سرفاصله‌ها را کاهش دهند و منجر به افزایش مسافرگیری شوند 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با  بیان اینکه درحال حاضر ۲ میلیون و ۷۰۰ نفر جا یه جایی با مترو وجود دارد گفت:  هر خط حدود یک میلیون نفر را جابجا می‌کند و با کاهش سر فاصله به دو دقیقه و ایجاد یک شبکه پایدار می‌توان پیش بینی کرد که با تکمیل ۷ خط روزانه ۷ میلیون نفر در سطح شهر تهران توسط مترو جابجا شوند. 

وی در پاسخ به این سوال که تونل پدافندی خط ۷ مترو به  چه دلیلی احداث می‌شود گفت: این تونل به عنوان یک استراتژی نقاط مختلف شهری را به یکدیگر متصل می‌کند مترو به عنوان یک شهر زیرزمینی باید نقش خود را ایجاد کند. تشکری هاشمی در ادامه در بازدید از ایستگاه میدان خراسان گفت این ایستگاه تقریباً پیشرفت ۷۰ درصدی داشته و در حال نازک کاری است پیش بینی می‌شود  در اسفند ماه به بهره برداری برسد. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ساخت مترو کاری سخت است اظهار کرد: از منظر  کار در اعماق زمین و تملک‌های مختلف احداث متروکاری سخت به حساب می‌آید در مقطعی از زمان کار پیشرفت احداث ایستگاه میدان خراسان متوقف شد اما خوشبختانه کنون کار در حال انجام است و این ایستگاه با ۸۰۰۰ متر مساحت می‌تواند خدمات قابل قبولی را به ساکنان محله ارائه دهد. 

وی ادامه داد: در ایستگاه میدان خراسان از معماری ایرانی اسلامی استفاده شده  و امیدواریم با اقدامات شرکت مترو این ایستگاه در اسفند ماه به بهره برداری برسد. 

تشکری هاشمی در خصوص بودجه مترو تهران بیان کرد: حدود ۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حمل و نقل عمومی اختصاص یافته است و اجازه داده شده تا  ۹۲۰۰ میلیارد تومان مازاد درآمد برای مترو بهره گرفته شود این اعداد و ارقام تا حدی می‌توانند پاسخگوی نیاز باشند؛ درست است که هیچ یک از بخش‌های مترو برای مشکل مالی متوقف نشده‌اند اما باید تلاش کنیم تا با تخصیص بودجه مسیر را برای تکمیل خطوط مترو هموار کنیم تا انشالله امسال شاهد اتفاقات خوبی در حوزه حمل و نقل عمومی باشیم. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه روند کاری مترو مثبت است اظهار کرد: آنچه امروز در این بازدید مشاهده شد نشان دهنده اهمیت و اولویت تکمیل خطوط مترو است و بازدید امروز به دلیل  به نقش پشتیبانی شورای شهر صورت گرفت. 

وی در ادامه و در بازدید از ایستگاه مترو نجات اللهی گفت: در بازدید امروز مشاهده شد کارگاه‌ها فعال هستند و به نظر می‌رسد ایستگاه‌ها تا پایان سال افتتاح شوند ما در شورای شهر هم برای افزایش اعتبار هم برای تخصیص نقدینگی تلاش می‌کنیم و آن را به عنوان یک اولویت دنبال می‌کنیم تا هموطنان تهرانی بتوانند بیش از پیش از شبکه مترو استفاده کنند. 

تشکری هاشمی تصریح کرد: امیدوار هستیم تا پایان سال تکمیل خط ۷ جز توسعه به سمت دانشگاه علوم تحقیقات به پایان برسد و حداقل دو ایستگاه در خط ۶ تکمیل شوند. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به اهمیت احداث مترو گفت هر کجا که ایستگاه مترو احداث شود حجم زیادی از مسافران به سمت آن می‌روند و با اضافه شدن هر یک واگن به همان نسبت سفرهای شخصی که می‌توانند منجر به آلودگی هوا و افزایش استفاده از بنزین شوند کاهش یابند. 

هوای تهران برای گروه‌های حساس، ناسالم است 22 تیر 1404

هوای تهران برای گروه‌های حساس، ناسالم است

به گزارش اکوایران، شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۰۲ در وضعیت نارنجی و برای گروه‌های حساس جامعه آلوده است. همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته میانگین شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۹۰ قرار داشت و کیفیت هوای تهران قابل قبول بود. شاخص کیفیت هوا (AQI) […]

وام ۲۵۰ میلیونی بانک مسکن به واحدهای آسیب‌دیده از جنگ 22 تیر 1404

وام ۲۵۰ میلیونی بانک مسکن به واحدهای آسیب‌دیده از جنگ

عضو هیئت مدیره بانک مسکن از پرداخت وام تا سقف ۲۵۰ میلیون تومانی تعمیر و بازسازی برای واحدهای آسیب دیده از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی خبر داد.  به گزارش اکوایران، سید محسن فاضلیان عضو هیئت مدیره بانک مسکن اظهار کرد: آن دسته از هموطنانی که واحدمسکونی یا محل کسب وکار آن‌ها بر اثر حمله ددمنشانه […]

آخرین جزییات از فرآیند برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ 22 تیر 1404

آخرین جزییات از فرآیند برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴

به گزارش اکوایران، سازمان سنجش در اطلاعیه خود خطاب به داوطلبان کنکور یادآور شده است: ۱- فرآیند برگزاری آزمون صبح‌ها رأس‌ ساعت‌ ۷:۳۰ و عصر ساعت ۱۵ آغاز می‌شود و دربِ حوزه‌های امتحانی به ترتیب رأس‌ ساعت‌ ۷ صبح و ۱۴:۳۰ عصر بسته خواهد شد. لازم است قبل از بسته شدن درب ورودی در حوزه […]

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نقطه‌زنی هنرمندان کارتونیست یمنی و ایرانی علیه جنایات رژیم کودک‌کش 29 تیر 1404

نقطه‌زنی هنرمندان کارتونیست یمنی و ایرانی علیه جنایات رژیم کودک‌کش

شهادت نوزادان و کودکان فلسطینی بر اثر گرسنگی در نوار غزه و حمله مستقیم به کودکان در این منطقه، سوژه هنرمندان شد.

فعالیت بنیاد فارابی در حوزه آموزش بورس و سرمایه‌گذاری 29 تیر 1404

فعالیت بنیاد فارابی در حوزه آموزش بورس و سرمایه‌گذاری

آیین امضای تفاهم‌نامه گسترش سواد مالی و فرهنگ سرمایه‌گذاری از طریق ابزارهای هنری، مابین بنیاد سینمایی فارابی و شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس به امضا رسید.

تمجید خواکین فینیکس از شجاعت یک مجری در حمایت از مردم غزه 29 تیر 1404

تمجید خواکین فینیکس از شجاعت یک مجری در حمایت از مردم غزه

خواکین فینیکس از تئو وان به دلیل اظهاراتش درباره «نسل‌کشی» در غزه تمجید کرد.

نوری بیلگه جیلان به سینمای ترکیه اعتبار داد؛ جدال میان سنت و مدرنیته 29 تیر 1404

نوری بیلگه جیلان به سینمای ترکیه اعتبار داد؛ جدال میان سنت و مدرنیته

سومین برنامه از مجموعه برنامه‌های «سینمای تجربی جهان» با نمایش فیلم «فاصله» ساخته نوری بیلگه جیلان برگزار شد.

روایتی از زنان نوگرا در موزه هنرهای معاصر؛ زمان گذر از بازنمایی است 29 تیر 1404

روایتی از زنان نوگرا در موزه هنرهای معاصر؛ زمان گذر از بازنمایی است

در نشست خبری نمایشگاه جدید موزه هنرهای معاصر تهران با عنوان «به گزارش زنان»، جزئیات برگزاری این رویداد و موضوعات مدنظر در آن تشریح شد.

حمایت اضطراری از کسب‌وکارهای دیجیتال وارد فاز اجرایی شد 22 تیر 1404

حمایت اضطراری از کسب‌وکارهای دیجیتال وارد فاز اجرایی شد

فرآیند حمایت اضطراری از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال که به‌دنبال جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی آغاز شده بود، وارد مرحله جدیدی شد و معرفی متقاضیان واجد شرایط به بانک عامل از این هفته آغاز می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات: اجرای اینترنت طبقاتی مخالف توسعه اقتصادی است 22 تیر 1404

معاون وزیر ارتباطات: اجرای اینترنت طبقاتی مخالف توسعه اقتصادی است

معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات سیاست‌گذاری نادرست، مداخله‌های نابه‌جا و قیمت‌گذاری دستوری را از عوامل موثر در کاهش تاب‌آوری این کسب‌وکارها در شرایط بحرانی خواند. او همچنین اعلام کرد که موضع وزارت‌خانه در برابر سیاست فیلترینگ گسترده و دسترسی عده‌ای خاص به اینترنت «مقابله‌ای» بوده است.

۳ برابر شدن اخراج‌ها در سال ۲۰۲۵؛ هوش مصنوعی مقصر اصلی است 09 تیر 1404

۳ برابر شدن اخراج‌ها در سال ۲۰۲۵؛ هوش مصنوعی مقصر اصلی است

در حالی که مدیران عامل شرکت‌های بزرگ فناوری می‌گویند هوش مصنوعی تنها ابزار برای کمک به کارکنان است، اما پیام‌های داخلی و یادداشت‌های ارسالی به سرمایه‌گذاران آن‌ها، حاکی از آن است که شغل بسیاری از کارکنان در معرض تهدید جدی است و شاید همین حالا هم بسیاری از افراد شغل خود را از دست داده باشند.

مشاور وزیر ارتباطات خبر داد: کاهش ۸۰ درصدی درآمد برخی کسب‌وکارهای اینترنتی 06 تیر 1404

مشاور وزیر ارتباطات خبر داد: کاهش ۸۰ درصدی درآمد برخی کسب‌وکارهای اینترنتی

ارزیابی اولیه مشاور وزیر ارتباطات از کاهش ۸۰ درصدی درآمد برخی‌ کسب‌وکارهای اینترنتی خبر می‌دهد.

اعلام آمادگی اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی برای همکاری با دولت در مدیریت بحران 26 خرداد 1404

اعلام آمادگی اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی برای همکاری با دولت در مدیریت بحران

رضا الفت‌نسب رئیس اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی در نامه‌ای به رئیس جمهور نسبت به همکاری با دولت برای رفع مشکلات احتمالی در شرایط فعلی کشور اعلام آمادگی کرده و ظرفیت زیست‌بوم کسب‌وکارهای مجازی و مبتنی بر فناوری را برای کاهش مشکلات را مناسب ارزیابی کرد.

شرایط بازدید از موزه‌ها بعد از جنگ ۱۲ روزه چگونه است؟ 23 تیر 1404

شرایط بازدید از موزه‌ها بعد از جنگ ۱۲ روزه چگونه است؟

امکان بازگشایی تدریجی اماکن فرهنگی ‌تاریخی کشور فراهم شدهاست و مخاطبان می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی بازدید کنند.

فاجعه در اصفهان/ تخریب شبانه آثار تاریخی با بولدزر 22 تیر 1404

فاجعه در اصفهان/ تخریب شبانه آثار تاریخی با بولدزر

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان ضمن تأیید تخلف صورت‌گرفته در خصوص حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین گفت: به من گزارش دادند که شهرداری با حدود دو تا سه بیل مکانیکی و چندین کمپرسی در حال خاک‌برداری در گذر کمرزرین است.

لیستی از چند غذای روسی که هر ایرانی باید امتحان کند 18 تیر 1404

لیستی از چند غذای روسی که هر ایرانی باید امتحان کند

غذای روسی ترکیبی از سنت‌های قدیمی، تاریخ غنی و طعم‌های دلچسب است. از سوپ‌های گرم و آرامش‌بخش گرفته تا غذاهای لذیذی که در جشن‌های سلطنتی سرو می‌شدند. هر لقمه از این فرهنگ، قصه‌ای از گذشته را روایت می‌کند. در سرمای سخت زمستان‌های روسیه، غذاهای مقوی جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده‌اند و نقش مهمی در سبک زندگی مردم دارند.

پیامدهای ناگوار جنگ ۱۲ روزه بر حوزه گردشگری و تورهای گردشگری 18 تیر 1404

پیامدهای ناگوار جنگ ۱۲ روزه بر حوزه گردشگری و تورهای گردشگری

جنگ ۱۲ روزه پیامدهای ناگواری بر حوزه گردشگری و تورهای مسافرتی ایران برجای گذاشت.

این زندان تبدیل به مجموعه گردشگری می‌شود 18 تیر 1404

این زندان تبدیل به مجموعه گردشگری می‌شود

کاروانسرای تاریخی سمنان که در دل شهر سمنان واقع شده، حکایت خواندنی دارد؛ از روزگار کهن که یکی از ۹۹۹ کاروانسرای شاه‌عباسی بوده تا ۴ دهه‌ای که به عنوان ندامتگاه کاربری داشته‌است. حالا پس از ۴ سال که دیوارهای ندامتگاه برچیده‌ شدند، به تازگی فرصت بهره‌برداری از این فضا فراهم شده‌است.

از کارخانه تا کلاس درس؛ چگونه ایده شهید طهرانچی آموزش عالی را عوض کرد؟ 29 تیر 1404

از کارخانه تا کلاس درس؛ چگونه ایده شهید طهرانچی آموزش عالی را عوض کرد؟

معاون علوم دانشگاه آزاد گفت: ایده دانشکده‌های موضوع‌محور در دانشگاه آزاد، ریشه در نگاه متفاوت شهید طهرانچی دارد؛ نگاهی که به‌جای آموزش صرف بر اساس رشته بر تربیت دانشجویان متمرکز بود.

برگزاری نخستین نشست هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد پس از شهادت دکتر طهرانچی 29 تیر 1404

برگزاری نخستین نشست هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد پس از شهادت دکتر طهرانچی

پنجاه‌وهشتمین جلسه هیئت‌امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست علی‌اکبر ولایتی و با حضور بیژن رنجبر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا تشکیل شد.

پیشنهاد لغو آزمون ارتقای دستیاری و تعویق آزمون بورد 29 تیر 1404

پیشنهاد لغو آزمون ارتقای دستیاری و تعویق آزمون بورد

معاون آموزشی نظام پزشکی تهران بزرگ، با اشاره به شرایط خاص کشور در سال جاری، خواستار لغو آزمون ارتقاء دستیاری و تعویق در برگزاری آزمون بورد تخصصی شد.

صفر تا صد وام‌های دانشجویی برای سفر به عتبات عالیات  در آستانه اربعین 29 تیر 1404

صفر تا صد وام‌های دانشجویی برای سفر به عتبات عالیات در آستانه اربعین

صندوق‌های رفاه وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی، هر یک با صدور دستورالعمل‌هایی، جزئیات اعطای وام قرض‌الحسنه ویژه اربعین برای سفر به کربلا را اعلام کرده‌اند.

بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از اول شهریورماه ۱۴۰۴ 29 تیر 1404

بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از اول شهریورماه ۱۴۰۴

اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبایی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبایی از اول شهریورماه ۱۴۰۴ بازگشایی می‌شود.