تراز تولید برق در استان کرمان مثبت است
تراز تولید برق در استان کرمان مثبت است

کرمان- مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان کرمان گفت: تراز تولید برق در استان کرمان نسبت به میزان مصرف مثبت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا حبیبی، پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری گفت: کاهش منابع آبی و ذخایر پشت سدها باعث شده امسال با خاموشی باشیم که این ناترازی فقط مختص امسال نیست و طی چند سال گذشته وجود داشته است.

وی با بیان اینکه با برنامه ریزی انجام شده در سال‌های آینده فاصله بین تولید و مصرف برق رفع شود افزود: در نقاط مختلف استان کرمان تعداد زیادی خط و پست توزیع برق در حال احداث داریم.

حبیبی، با اشاره به اینکه استان کرمان ۵ هزار مگاوات نیروگاه نصب شده دارد که بخشی از آنها نیروگاه‌های تجدید پذیر است گفت: بیش از ۲۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی فعال است و ۵ هزار مگاوات نیز در حال اجرا در مراحل مختلف است.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاران متعددی برای ایجاد نیروگاه به ما در استان کرمان مراجعه می‌کنند افزود: ما ظرفیت واگذاری نداریم و همه بخش‌ها در استان کرمان متناسب رشد می‌کنند و جز رتبه‌های خوب در صنعت برق هستیم.

مدیرعامل برق منطقه‌ای استان کرمان گفت: ما ۶۰ هزار مگاوات برق در انواع نیروگاه‌های حرارتی و ۱۲ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی داریم.

حبیبی، افزود: در حال حاضر ظرفیت تولید برق ما در حالی ۶۶ هزار مگاوات است که در پیک بار ۸۶ هزار مگاوات مصرف داریم که باعث کسری ۲۰ هزار مگاواتی می‌شود.

وی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای مدیریت مصرف برق گفت: در بخش مصرف برق تعرفه‌های مختلف برنامه ریزی شده است و در صنایع هم هماهنگی شده تا نیاز برق آنها تأمین شود.

وی ادامه داد: در حوزه ادارات نیز از کاهش و تغییر ساعات اداری استفاده کردیم و ادارات موظف هستند بعد از ساعات کاری بار سرمایشی را صفر کنند.

وی افزود: در بخش تعرفه‌های خانگی هم مجبور به خاموشی و به حداقل رساندن آن هستیم که طبق برنامه، زمان بندی خاموشی‌ها توسط شرکت‌های توزیع اعلام می‌شود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای استان کرمان با بیان اینکه آنچه صنعت برق تعریف کرده تأمین برق مشترکین با حفظ پایداری شبکه است گفت: امیدواریم با همکاری اصحاب رسانه صرفه جویی را در مصرف برق داشته باشیم، زیرا ۷۰ درصد مشترکین ما الگوی مصرف را رعایت می‌کنند و از ۳۰ درصد دیگر می‌خواهیم الگو را رعایت کنند.

حبیبی، افزود: ۵۰ درصد ظرفیت تولید برق استان کرمان دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی و صنایع انجام می‌شود.

وی ادامه داد: برای احداث یک نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی نیازمند ۴۰ تا ۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری هستیم.